Yemek yemek güzel şey vallahi:)Dilara'da yok o tür düşüncelerYiye yiye alıyor kiloları ondan sonra bütün ülkelerin diyetleriyle geliyor, onu yapıcam bunu yapıcam diye
Hayırlı gecelerYatayım benHayırlı geceler, bereketli sahurlar
Ay kiyamam
Dilara söylenip duruyor herkes çeyiz yapıyor sen yapmıyorsun diyeBir iki birşey koyayım da bari kenara sussun
Yaa bilseydim çaktırmazdimBenimde dün hiç aklıma gelmedi bugün tartı bildirimi alıyoruz senide görünce sorayım dedim :)))
Tamam canım bekliyorum
Baksana nickimin altındaki etiketlereHangi etiketler:)
Şimdi gördümBaksana nickimin altındaki etiketlere
Kimmisim ben geneKız bu @Canfeb olmasın
20 sayfa var sahura tamamlarim ☺Mesajları arttiralim geçmişi okuyamasin
Yani o Benin aramızda kalsın kimseye söylemegeçen yarışmadan oy borcu olduğum arkadaş vardı kimdi o.hatırlıyorsa beni beni bulsun
Neyse bakmiyim o videoya mademSileyim bariyok ya şakadan anlıyor o valla çok tatlı seviyorum seni @Canfeb
O ben olsam bari ben olsam bari
Kesin Kukrim
Benimmmmmmmmmmm o bikereTamam tamam kesin benim o aradığın
Bulmuştum daha önce bir oyunda karşına cikabilirim ansızınBende bdv ye saklanirim orası kalabalık bulamaz beni
Senin yüzün solmus bu ara elimin deymesi lazımBiraz yaglayayim bari @Canfeb cigimin vurduğu yerde güller açar
Ben susarim mimiklerim konuşurbunu okurken etiketten canfebin profil resmine baktım .direk senin yorumuna mimiklerle cevap vermiş gibi
Hiç sorma iyi güldük bizdeAyy çok guldurdunuz beni iyiki okumusum geçmişi @kukrim27 @Jenna16 @HanimKelesimiGetir
Caniiimne bir etiket ne birsey