Kolay gelsin canımIyiyim kankacım calısıyorum okuyup cıkıyorum :)))
İyiyim canım sağolHosbuldum abla iyiyim sen nasılsın
Öyle vallahi:)Tatil gelsin acısını çıkartacağım:)işimiz zor
Sağol kankacimKolay gelsin canım
sükür abla kaynanamdayim oturuyorum sne nasilsinHayırlı akşamlar canım nasılsın
idare ediyokk orti sen nassin pek gözükmuyon nerde o eski sabahlamamiz hey gidi günlerHayırlı aksamlar ortaaam nassin
İyi canım sağol:)sükür abla kaynanamdayim oturuyorum sne nasilsin
simdi haftalik yarismanin yarin son günuya kac kisi katildiİyi canım sağol:)
İnşallah canım :)Öyle vallahi:)Tatil gelsin acısını çıkartacağım:)
13 sofra ekledim galiba:)simdi haftalik yarismanin yarin son günuya kac kisi katildi
Evde olsa bile daha fazlasını almak istiyoruz:)İnşallah canım :)
Bugün bir dükkana gittim zorla çıkardılaro kadar güzel tabaklar bardaklar herşey çok güzeldi hepsini almak istedim
Hiç sorma aslında yer yok ama görünce de almak istiyorum.Evde olsa bile daha fazlasını almak istiyoruz:)
Ramazandan sonra inşallah ☺idare ediyokk orti sen nassin pek gözükmuyon nerde o eski sabahlamamiz hey gidi günler
Güle güle kullan canım:)Koyacak yer bulamıyoruz:)Hiç sorma aslında yer yok ama görünce de almak istiyorum.Kapatiyorlardi mecbur çıktım sadece ayaklı bardaklardan alabildim magnolia için .
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım:)Koyacak yer bulamıyoruz:)
Benim kiler var ama oraya bile sığmıyorum:)Teşekkür ederim canım.öyle valla ayrı bir kiler gibi bir yer lazım bana konaklarda oluyor ya ne guzel olur dimi iviri ziviri koy oraya gitsin
Sen benide geçmişin o zaman :)Benim kiler var ama oraya bile sığmıyorum:)
Yeni baza aldım onun içini bile onlarla doldurdumSen benide geçmişin o zaman :)
Hayatta hiç birşeye ozenmem sadece büyük mutfaklara ozenirim :)Yeni baza aldım onun içini bile onlarla doldurdum
Benim mutfak çok büyük değil ama dolabı çok canım:)Üst taraflara tabak çok koymam,korkarım:)Ama altta bir dolabım sadece gündelik tabaklarla dolu diğerlerini misafir gelince çıkartıyorum:)Hayatta hiç birşeye ozenmem sadece büyük mutfaklara ozenirim :)