Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabikiBenim mutfak çok büyük değil ama dolabı çok canım:)Üst taraflara tabak çok koymam,korkarım:)Ama altta bir dolabım sadece gündelik tabaklarla dolu diğerlerini misafir gelince çıkartıyorum:)
Ben masa koyuyorum ama fırınım ortada duruyor.Ocak tezgah üstünde ev sahibi olmayınca ankastre önce almadık gideriz diye şimdide geçti.Eşim mini fırın alalım diyor onuda ben istemiyorum.O bana yetmez gibi geliyor:)Fırın olmasa gayet büyük:)Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabiki
yrn son dmi:)13 sofra ekledim galiba:)
Evet son canım:)yrn son dmi:)
Bende fırınlı aygaz kullanıyorum ankastre almadım bizimde burda kalacağımız belli değil kayinlarim evlendiğinde kararlastirilicak neresi kimin olacağı :)Ben masa koyuyorum ama fırınım ortada duruyor.Ocak tezgah üstünde ev sahibi olmayınca ankastre önce almadık gideriz diye şimdide geçti.Eşim mini fırın alalım diyor onuda ben istemiyorum.O bana yetmez gibi geliyor:)Fırın olmasa gayet büyük:)
iy hadi bahalimmRamazandan sonra inşallah ☺
iy hadi bahalimmRamazandan sonra inşallah ☺
katilamasam bidakine artik:)Evet son canım:)
İşte o fırında mecburen ortada duruyor.Tezgahın içinde olsa çok yer kaplamayacak :)Bende fırınlı aygaz kullanıyorum ankastre almadım bizimde burda kalacağımız belli değil kayinlarim evlendiğinde kararlastirilicak neresi kimin olacağı :)
Hayırlısı canım:)katilamasam bidakine artik:)
Aynen canım benimde fırın olmasa küçük bir masa konulur :) bakalım bekliyoruz hayırlısı :)İşte o fırında mecburen ortada duruyor.Tezgahın içinde olsa çok yer kaplamayacak :)
Hayırlısı olsun:)
Yemek mutfakta yenir senin için rahat olur:)Aynen canım benimde fırın olmasa küçük bir masa konulur :) bakalım bekliyoruz hayırlısı :)
Evet büyük rahatlık bence :)) kayinlarimin da evlenmeye hiç niyeti yok ama şimdilik burda kalicaz gibi duruyor . Sürpriz yapmazlarsa :))Yemek mutfakta yenir senin için rahat olur:)
Tamam canim kolay gelsin sanaBen sahura pide yapacağım hazırlayıp geleyim çıkarsanız hayırlı geceler
Emek verdiniz burası sizin olsun onlar diğerlerine baksın:)Evet büyük rahatlık bence :)) kayinlarimin da evlenmeye hiç niyeti yok ama şimdilik burda kalicaz gibi duruyor . Sürpriz yapmazlarsa :))
Hayırlısı olsun diyoruz bakalım:) o zaman ne fikirde olurlar oluruz bilemiyorum :)Emek verdiniz burası sizin olsun onlar diğerlerine baksın:)
Şükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorumNasılsın canım
İlklerin kadınıyım.
çalıştığını bende bilmiyordumTontriko yu minik sandım diğer sayfaya çalışıyorum yazmış aa diyorum hiç konusu geçmedi ☺
maşallahTontriko'nun çalıştığınıda bilmiyordum.3 çocukla maşaallah:)
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorumYa bu kiz deli ediyo beniniye beni taklit ediyo anlamadimki tahtimda hozumu vardir nedir
evet beta HCG 18 çıkmış :))aa belli oldumuu
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırımHayırlı olsun
kolay gelsin benim ic beni bekliyor harç hazırladım kaldı öylece kim yapacak onuBen sahura pide yapacağım hazırlayıp geleyim çıkarsanız hayırlı geceler
@Jenna16