Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benim mutfak çok büyük değil ama dolabı çok canım:)Üst taraflara tabak çok koymam,korkarım:)Ama altta bir dolabım sadece gündelik tabaklarla dolu diğerlerini misafir gelince çıkartıyorum:)
Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabiki

Benim dar uzun ben şöyle masami koyabilecegim bol dolapli geniş bir mutfak isterdim :)) bunada şükür tabiki
Ben masa koyuyorum ama fırınım ortada duruyor.Ocak tezgah üstünde ev sahibi olmayınca ankastre önce almadık gideriz diye şimdide geçti.Eşim mini fırın alalım diyor onuda ben istemiyorum.O bana yetmez gibi geliyor:)Fırın olmasa gayet büyük:)

Bende fırınlı aygaz kullanıyorum ankastre almadım bizimde burda kalacağımız belli değil kayinlarim evlendiğinde kararlastirilicak neresi kimin olacağı :)

Nasılsın canım
Şükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorum
İlklerin kadınıyım.

Tontriko yu minik sandım diğer sayfaya çalışıyorum yazmış aa diyorum hiç konusu geçmedi ☺
çalıştığını bende bilmiyordum
Tontriko'nun çalıştığınıda bilmiyordum.3 çocukla maşaallah:)
maşallah
Ya bu kiz deli ediyo beni niye beni taklit ediyo anlamadimki tahtimda hozumu vardir nedir
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorum
aa belli oldumuu
evet beta HCG 18 çıkmış :))
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…