Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
lacivert benim en zorlandigim renk desem :)) bende rengarenk butun renkleri severim..yeterki guzel uyumlu biraz yakisan ve modaya uygun olsun
Benim ayakkabı hariç hersyeyim lacivert eskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah

Kot ceketleri de hep koyu renk alırım lacivert yakın

Benim ayakkabı hariç hersyeyim lacivert eskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah

Lacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)

bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..

bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..
Yazın rahat ayakkabı aranıyor.

Lacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)
Ben çok renkli gitmiyorum abla ya ablam en son artık ööghhh geldi lacivert giyme yeter dedi ondan sonra haki almaya başladım

Günlük giymelik tunikler acı yeşil lacivet gri siyah

Gezmelik hep siyah

Hep koyu renkleri

aa hadi gozun aydin cnm vardir büyuk ihtimall

Denemeden mi aldın yoksa netten mi:)
netten aldım saf...... Var ya ordan
Bana da doktor rahat edecek şeyler giy dedi babet i hiç giymiiri m artık

Ben kışın koyu renk seviyorum yazın karışık:)Tabi siyah ve laciverti herkes sever:)Zarif gösteriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…