- Emoji Skoru
- 324.533
- Puanlar
- 698
Benim ayakkabı hariç hersyeyim lacivertlacivert benim en zorlandigim renk desem :)) bende rengarenk butun renkleri severim..yeterki guzel uyumlu biraz yakisan ve modaya uygun olsun
Lacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)Benim ayakkabı hariç hersyeyim laciverteskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah
Kot ceketleri de hep koyu renk alırım lacivert yakın
evet kadın kadija giyerim artık benim eşim sevmiyor bu tarz giyimi ://Sende gündelik giyersin çok giyiliyor o tarz:)
bende beğendim ama manken de durduğu gibi dursa keşkeGüzelmiş:)
bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..Benim ayakkabı hariç hersyeyim laciverteskiden babetlerim hep lacivetti babet yasak artık Spor ayakkabı giyiyorim hep onfa tercihim siyah
Kot ceketleri de hep koyu renk alırım lacivert yakın
Denemeden mi aldın yoksa netten mi:)evet kadın kadija giyerim artık benim eşim sevmiyor bu tarz giyimi ://
bende beğendim ama manken de durduğu gibi dursa keşke
Yazın rahat ayakkabı aranıyor.bu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..
Ben çok renkli gitmiyorum abla ya ablam en son artık ööghhh geldi lacivert giyme yeter dedi ondan sonra haki almaya başladımLacivert bende severim ama her şeyde değil:)Özellikle yazın renkli giymeyi seviyorum:)
aa hadi gozun aydin cnm vardir büyuk ihtimallŞükür abla ramazan yoğunluğu gelemiyorum
çalıştığını bende bilmiyordum
maşallah
bakirlarinda da gözüm var he bele bakıyorum
evet beta HCG 18 çıkmış :))
sağol şekerim çok mutluyum bol bol dinlen dedim annem yanında hala bırakmayacak sanırım
netten aldımDenemeden mi aldın yoksa netten mi:)
Bana da doktor rahat edecek şeyler giy dedi babet i hiç giymiiri m artıkbu sira ayakkabi siyah rugan babet takildim..babet benimde vazgecilmezim,aslinda zararliymis ayak icin : ( ben yaz mevsiminde beyaz cok seviyorum...siyah beyaz giyindim son zamanlarda...haricinde cicekli bocekli seyleride seviyorum aslinda..
İnşallah doktor emin olmak için tekrarlamak istemiş inşallahaa hadi gozun aydin cnm vardir büyuk ihtimall
bez ayakkabilar iyi gidiyor aslinda boncuum. hafif oluyor hemYazın rahat ayakkabı aranıyor.
Ben kışın koyu renk seviyorum yazın karışık:)Tabi siyah ve laciverti herkes sever:)Zarif gösteriyor:)Ben çok renkli gitmiyorum abla ya ablam en son artık ööghhh geldi lacivert giyme yeter dedi ondan sonra haki almaya başladım
Günlük giymelik tunikler acı yeşil lacivet gri siyah
Gezmelik hep siyah
Hep koyu renkleri
Umarım istediğin gibi olur:)netten aldımsaf...... Var ya ordan
Bana da doktor rahat edecek şeyler giy dedi babet i hiç giymiiri m artık
Alisirsin fazla rengi bnde sevmem desen de sevmem :))Hep haki lacivert yada gri giyiniyorum ben bir tuhaf geldi
Ben zatı zarifimBen kışın koyu renk seviyorum yazın karışık:)Tabi siyah ve laciverti herkes sever:)Zarif gösteriyor:)
Kadiyi kovduk :)Kadı iyi geceler ben kaçtım
Sandalet almayı düşünüyorum en iyisi o oluyor:)Tabi yürümem gereken zamanlarda giymek için:)bez ayakkabilar iyi gidiyor aslinda boncuum. hafif oluyor hem
İyi gecelerKadı iyi geceler ben kaçtım
Aynen hepimiz çok zarifiz:)Ben zatı zarifim