Şifa uykun olsunnnnBen de iftarı yapınca rahatladımBugün niyeyse fenaydım Okuldan geldim, azıcık uzanayım dedim 1 saat uyumuşum:) Normalde hayatta uyumam gündüz
aynen cnm:)Yapabildigin kadar artık canım
Ne yapıyorsun boncuk işi falan miaynen cnm:)
Daha yeni eve geldim canım:)Ben yazacaktım şimdi
@Nevreste de gelmedi hala geziyor mu yoksa ☺
Sağol canım aynen çok güzeldi:)Ama ben fena yoruldum.Tabi oruç ve uykusuz olunca:)Sabah oraya gittik öğle sonu biz ailece başka yere sonra luna parka ve yeni geldik:)@Nevreste gittiğiniz yer ne kadar güzelmiş minnoşum, bayıldım
Ohhh sefaniz olsun iyi gezdiniz :))Daha yeni eve geldim canım:)
Aynen canım sınav öncesi stres attılar diyelim:)Ohhh sefaniz olsun iyi gezdiniz :))
İyi olmuş canım :)Aynen canım sınav öncesi stres attılar diyelim:)
Ne yapayım canım sahuru bekliyorumNapion canımkimsecikler yok bu akşam
Aynen canım ne de sahuru yapar yatarım dedim :)Ne yapayım canım sahuru bekliyorum
Yarın hepten haftasonu kimsecikler olmaz burada
önceden taş isi yapiyordum hani kiyafetlerde oluyoya taşli baskilar onlardan. simdi bebis taslari yutar diye ondan almadim kutulara ip geciriyorum hani bazen poset yerine verirlerya ipli canta poset onlardan:)Ne yapıyorsun boncuk işi falan mi
He evet anladım canım iyi imiş .kolay gelsin bereketli olsun kazancın inşallahönceden taş isi yapiyordum hani kiyafetlerde oluyoya taşli baskilar onlardan. simdi bebis taslari yutar diye ondan almadim kutulara ip geciriyorum hani bazen poset yerine verirlerya ipli canta poset onlardan:)
Ben mecbur ezanı bekliyorum, 3 te sahura oturuyoruzAynen canım ne de sahuru yapar yatarım dedim :)
Evet haftasonlari daha da sessiz oluyor
insallah cnm saolHe evet anladım canım iyi imiş .kolay gelsin bereketli olsun kazancın inşallah
Ne yapayım bende bugün çok canım sıkıldı nedenseinsallah cnm saol
sen nasilsin npiyon
neden sıkıldı canin 3 cocukla sıkılmaya vaktinmi var hele bide yatip kalkmissinNe yapayım bende bugün çok canım sıkıldı nedense
Oturdum yattım kalktım vakit geçsin diye
Birşey olduğundan değil boş kaldım bugün biraz ondan galiba :))neden sıkıldı canin 3 cocukla sıkılmaya vaktinmi var hele bide yatip kalkmissin
Yarın akşam arkadaşlarla parkta iftar yapacağız yine yokum:)Gece gelirim:)Ne yapayım canım sahuru bekliyorum
Yarın hepten haftasonu kimsecikler olmaz burada