- Emoji Skoru
- 324.553
- Puanlar
- 698
bizde 3-4 gündür aahur a kalkamıyoruz benim yüzümdenYok kız sadece yemek yaptım markete gittim o kadar
Sahuru erken yaptım bugün ondan acıktım
bende bu ramazan halsizlik var sürekli uyumak istiyorum nedenseBen de iftarı yapınca rahatladımBugün niyeyse fenaydım Okuldan geldim, azıcık uzanayım dedim 1 saat uyumuşum:) Normalde hayatta uyumam gündüz
İftarı yaptı herkes mayıştı mı ne, kimse yok
Nevreste gezmelere başladıYarın akşam arkadaşlarla parkta iftar yapacağız yine yokum:)Gece gelirim:)
Günaydın kaptan :))günaydınn❤
Nasılsın canım ❤Günaydın kaptan :))
Günaydın canım ❤Günaydın
Sağolasın balımKeyfin bol olsun tatlım
Gelene kadar çok geç oldu ,bu gece kaynatiriz inşallahTamam canım bugün cuma nasılsa bekleriz
Bir gurultu vardı bende deAnladim kuzumçok acıktım bugün nedense
Evet öyleymiş,taze mesajlarda düzelttim çünkü :)var cnm ama belli bi suresi var sanirim sora duzenliyemiyosun
Hayırlı olsun,Allah kolaylık versin canımevde is yapmaya basladim cnm
Şükür canım çocuklar la oturuyoruz işte eşim balıkta yineNasılsın canım ❤
Nasılsın aşkoşumGünaydın
İyiyim bebişkom,sen nassin?Şükür canım çocuklar la oturuyoruz işte eşim balıkta yine
Nasılsın aşkoşum
Kanka giiiiz neeen konuma bakmadinŞükür canım çocuklar la oturuyoruz işte eşim balıkta yine
Nasılsın aşkoşum
iyiyim Şükür evdeyiz tatil günü nasıl olsunİyiyim bebişkom,sen nassin?
Hoşgeldin kanki çok geçmiş olsunGunaydin millet
Bu gece benim oglanlardan birinin kulagi agridi sabahi zor ettiksabah doktora goturduk soguk alginligi yuzunden kulagina vurmus yavrumun zaten kac gundu gripdi
Bi dolu ilacla donduk yine
Ne konisi kankiKanka giiiiz neeen konuma bakmadin
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versinGunaydin millet
Bu gece benim oglanlardan birinin kulagi agridi sabahi zor ettiksabah doktora goturduk soguk alginligi yuzunden kulagina vurmus yavrumun zaten kac gundu gripdi
Bi dolu ilacla donduk yine