Dinlen güzelce :)iyiyim Şükür evdeyiz tatil günü nasıl olsun
Hoşgeldin kanki çok geçmiş olsun
Aklinda olsun ben sürekli yapıyorum
Bir diş sarimsagin ucunu bir kaç çizik at ocakta ısıt zeytinyağına değdirip kulağa yerleştir acayip iyi geliyor anında ağrıyor kesiyor kulakta n kendime de çocuklara da yapıyorum ben
Ama dikkat et sarımsak kulak deliğine kaçacak kadar küçük olmasın
Bana tatl yok kiDinlen güzelce :)
Niye ki ?Bana tatl yok ki
Hepsi evde nasıl olsun ki bulaşık çamaşır var şuan halihazırdaNiye ki ?
At makineye gitsin minikim yaHepsi evde nasıl olsun ki bulaşık çamaşır var şuan halihazırda
Şöyle firlatinca hepsi yerine gitse keşkeAt makineye gitsin minikim ya
İftar sofram isteNe konisi kanki
Sagolasin bebegimGeçmiş olsun canım,Allah şifa versin
Görmedim ki bildirim gelmedi yada ben gözden kaciridm Galiba hemen bakıyorumİftar sofram iste
Sagolasin bebegim
Uyan da balığa gidelimGörmedim ki bildirim gelmedi yada ben gözden kaciridm Galiba hemen bakıyorum
İftara levrek var deseneEşim uyumadan gittibirazdan gelecek
Keşke olsa Sabah aradım sormadım bile son zamanlar hep boş geldiği için 10 da çıkacağım diyordu olsaydı arardı bak getiriyorum diyeİftara levrek var desene
İşin yoksa yemek bul şimdiKeşke olsa Sabah aradım sormadım bile son zamanlar hep boş geldiği için 10 da çıkacağım diyordu olsaydı arardı bak getiriyorum diye
sana bos kalmak yaramiyor cnm günaydinBirşey olduğundan değil boş kaldım bugün biraz ondan galiba :))
saolasin cnm❤Hayırlı olsun,Allah kolaylık versin canım
Günaydın hoşgeldin nasılsıngunaydin
Bir kilo kadar balık temizledim jennam sağolİşin yoksa yemek bul şimdi
bosbuldum cnm iyim sen nasilsinGünaydın hoşgeldin nasılsın
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinGunaydin millet
Bu gece benim oglanlardan birinin kulagi agridi sabahi zor ettiksabah doktora goturduk soguk alginligi yuzunden kulagina vurmus yavrumun zaten kac gundu gripdi
Bi dolu ilacla donduk yine
Yanına da salataGünaydın hoşgeldin nasılsın
Bir kilo kadar balık temizledim jennam sağol
Ama balıklar güzel gelmiş bu sefer