İyiyim canım çok şükürHoşbuldum minnoşum, iyiyim şükür❤ Sen nasılsın
Allah zihin açıklığı versin prenseslere, güzel geçer İnşaAllah sınavlarıAmin canımLunya'm kızlarım hafta sonu 2 sınava girecekler.Cuma Kadir gecesi duanda kızlarım içinde dua eder misin
@kukrim27 ❤ @Jenna16
Minikim.
Tabi ki nevrosun, ben hergun duamı ederim. Allah'ım zihin açıklığı versin inşAllahAmin canımLunya'm kızlarım hafta sonu 2 sınava girecekler.Cuma Kadir gecesi duanda kızlarım içinde dua eder misin
Minikim.
İnşaallah canım duanızı bekliyorumAllah zihin açıklığı versin prenseslere, güzel geçer İnşaAllah sınavları
Allah razı olsun canım benimTabi ki nevrosun, ben hergun duamı ederim. Allah'ım zihin açıklığı versin inşAllah
Her zaman minnoşumİnşaallah canım duanızı bekliyorum
Allah razı olsunHer zaman minnoşum
Kalbini sevdiğimAllah zihin açıklığı versin prenseslere, güzel geçer İnşaAllah sınavları
Hoşgeldin canımMinikim.
Allah yardımcıları olsun,gönüllerine göre versin canım .Allah razı olsunÇok stresliler bir atlatsak rahatlayacağız
Öpücüğü görünce aklıma moruk geldi
Ayy canlarım ya, yapmasınlar stres rahat olsunlar:) MaşaAllah çalışkan onlar yaparlarAllah razı olsunÇok stresliler bir atlatsak rahatlayacağız
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Sana nazar değdi galiba hep hasta oluyorsunHoşbuldum canımözledim diye geldim,yoksa hiç halim yok bu aralar:/
Korkma o moruk gitti çıtı pıtı ben varımÖpücüğü görünce aklıma moruk geldi