Çok çalıştılar canım:)Tabi sınavda bayağı zor ondan bayağı panikler hayırlısı artık ne diyelimAyy canlarım ya, yapmasınlar stres rahat olsunlar:) MaşaAllah çalışkan onlar yaparlar
Sağol tatlım ,bu günüme şükür,sen nasılsın ?Balım benimBugün nasılsın
Çok geçmiş olsun canım benimHoşbuldum canımözledim diye geldim,yoksa hiç halim yok bu aralar:/
Çok hizligim bir yandan da matematik yapıyor oglana arada elimi 6-7-8 falan yapıyorumTek konuya yazın yetişemiyorum
Ohhh misKorkma o moruk gitti çıtı pıtı ben varım
Organlarım hiç mutlu değil,bir de halsizlik çıktı başımaSana nazar değdi galiba hep hasta oluyorsun
Sağol güzelciğimÇok geçmiş olsun canım benim
Maşallah tütütüüüüüüÇok hizligim bir yandan da matematik yapıyor oglana arada elimi 6-7-8 falan yapıyorum
Ohhh mis
Kıyamam kuzum benim yaaa inşallah bian önce iyileşirsin balımmm.Organlarım hiç mutlu değil,bir de halsizlik çıktı başıma
Şu sınavlardaki sorular makale gibi olmasa daha iyiydi, soruyu okuyana kadar 5 dakika geçiyorÇok çalıştılar canım:)Tabi sınavda bayağı zor ondan bayağı panikler hayırlısı artık ne diyelim
Amin canım benim ,inşallahKıyamam kuzum benim yaaa inşallah bian önce iyileşirsin balımmm.
İyiyim ben de balımSağol tatlım ,bu günüme şükür,sen nasılsın ?Halsizlik ve ağrim var hala,dahiliye'ye gideceğim Çarşamba günü
Ben yetişemiyorumÇok hizligim bir yandan da matematik yapıyor oglana arada elimi 6-7-8 falan yapıyorum
Ohhh mis
Her soru 1 sayfa canım:)Şu sınavlardaki sorular makale gibi olmasa daha iyiydi, soruyu okuyana kadar 5 dakika geçiyorBen eminim çok güzel geçecek İnşaAllah
Amin tatlimİyiyim ben de balımÇabucak geçer İnşaAllah ağrıların canım benim
Maşaallah sana:)Çok hizligim bir yandan da matematik yapıyor oglana arada elimi 6-7-8 falan yapıyorum
Ohhh mis
:// protein yüklersen bol bolOrganlarım hiç mutlu değil,bir de halsizlik çıktı başıma
Maşallah tütütüüüüüü:))
Ben yetiştirin hery ereBen yetişemiyorum
Aa ayrı olmaları kötü olmuşHer soru 1 sayfa canım:)
İnşaallah canım
Birde ikisi farklı okullarda girecek.O diyor benimle sen gel diğeri diyor benimle sen gel
Keşke aynı okula verselerdiYani sınıflar başka olabilirdi.
Seni de balım İnşaAllahAmin tatlimAllah daha da iyi etsin seni inşallah ♥❤
Çarşamba gününe randevu aldım bakalım. Ne diyecek :/:// protein yüklersen bol bol
Ben yetiştirin hery ere