MaşaAllah sana:// protein yüklersen bol bol
Ben yetiştirin hery ere
Yok canım tek bırakamayız ara veriyorlar o arada yanlarında olmamız lazım.Birinde babası diğerinde ben olacağız.Ben biri daha hassas ve bu sıra çok iyi değil onun yanında olmak istiyorum artık diğerini ikna edeceğim.Aa ayrı olmaları kötü olmuşO zaman ikisine de gitme bari olay çıkmasın sonra, ona gittin bana gelmedin diye
Ne kadar zor bir durumYok canım tek bırakamayız ara veriyorlar o arada yanlarında olmamız lazım.Birinde babası diğerinde ben olacağız.Ben biri daha hassas ve bu sıra çok iyi değil onun yanında olmak istiyorum artık diğerini ikna edeceğim.
Aynen canım çok zor durumdayız cidden psikolojimiz ailece bozulduNe kadar zor bir durum
Allah yardımcınız olsun canımAynen canım çok zor durumdayız cidden psikolojimiz ailece bozuldu
Sağol canım benimAllah yardımcınız olsun canım ♥❤
Sen de sağol canımSağol canım benim
Anladım canım, hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlatırlar İnşaAllahYok canım tek bırakamayız ara veriyorlar o arada yanlarında olmamız lazım.Birinde babası diğerinde ben olacağız.Ben biri daha hassas ve bu sıra çok iyi değil onun yanında olmak istiyorum artık diğerini ikna edeceğim.
Sağol canımAnladım canım, hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlatırlar İnşaAllah
Kolay gelsin canımBen ütü yapmaya gidiyoring
Kolay gele ablaBen ütü yapmaya gidiyoring
Ben yokken cosarsinNasılsınız gençler gelin burayi costurali m
Bende ederim canım hatim yapcam inşallahAmin canımLunya'm kızlarım hafta sonu 2 sınava girecekler.Cuma Kadir gecesi duanda kızlarım içinde dua eder misin
Allah kabul etsin kuzumBende ederim canım hatim yapcam inşallah
Rabbim yardımcıları olsun abla hasta oldum olmasaydım bi yasin okurdumAmin canımLunya'm kızlarım hafta sonu 2 sınava girecekler.Cuma Kadir gecesi duanda kızlarım içinde dua eder misin
Amin inşallah canımAllah kabul etsin kuzum