- Emoji Skoru
- 27.720
- Puanlar
- 748
Allah iyilik versin bende iyiyim ablacım 20 ₺ 20 GB kampanyası vardı onu yaptım buralardayım bitene kadarİyiyim canım sağol sen nasılsın
Öyle mi ?Deneyeyim bi canimApandisit i anlamak için ayaklarının parmak ucunda durup birden kendini yere bırak dayanılmaz bir ağrı girerse apandisit mis.
Yani,uzun zamandır ağrıyor çünkü.Apandist olsaydı şimdiye patlardı.
Tabi canım .genel bilgi olsun aklınızda bulunsun diye yazdımApandist olsaydı şimdiye patlardı.
Oooo süper hayırlı olsun canımAllah iyilik versin bende iyiyim ablacım 20 ₺ 20 GB kampanyası vardı onu yaptım buralardayım bitene kadar ☺
Tabi ki senin kaç gündür bırakman lazımdı.Belki susuzluktan oldu.Yani,uzun zamandır ağrıyor çünkü.
Orası da öyle evet. İnşallah düzelir de devam ederim.Ama canım canına zarar veriyor bu daha kötü
Tesekkür ederizTabi canım .genel bilgi olsun aklınızda bulunsun diye yazdım
İnşaallah canımOrası da öyle evet. İnşallah düzelir de devam ederim.
Susuzluk çok etkiliyor beni. Öyle bir şey olsa bari,büyük bir sorun çikmasaTabi ki senin kaç gündür bırakman lazımdı.Belki susuzluktan oldu.
Rica ederim canımTesekkür ederiz
İnşaallah sadece o kadardır:)Susuzluk çok etkiliyor beni. Öyle bir şey olsa bari,büyük bir sorun çikmasa
Sağol ablacım Ramazan da bitti son hafta ne çabuk geçti bayram telaşesi var Artık temizlik filan hafta sonu köye gideceğim kv. Temizliğe kadıncağız kaç yere koşturmaktan yapamıyor yardım edeyim diyorum.Oooo süper hayırlı olsun canım
Kasıklarda ise iltihabik bir ağrı olabilir midende üst batında ise belki safra kesesi falan mı acaba inşallah önemsiz birseydir kuzum benimSusuzluk çok etkiliyor beni. Öyle bir şey olsa bari,büyük bir sorun çikmasa
Yakın mi köyünüz bari canım :)Sağol ablacım Ramazan da bitti son hafta ne çabuk geçti bayram telaşesi var Artık temizlik filan hafta sonu köye gideceğim kv. Temizliğe kadıncağız kaç yere koşturmaktan yapamıyor yardım edeyim diyorum.
Safra kesem 12 senedir yok kuzum. Bakalım ne diyecek :)Kasıklarda ise iltihabik bir ağrı olabilir midende üst batında ise belki safra kesesi falan mı acaba inşallah önemsiz birseydir kuzum benim
Evet canım minibüsle 30 dk filanYakın mi köyünüz bari canım :)
Amin canım benimİnşaallah sadece o kadardır:)
He iyi bari o zaman canımSafra kesem 12 senedir yok kuzum. Bakalım ne diyecek :)
Ooh ne guzelmis :))Evet canım minibüsle 30 dk filan ☺