yoksam benm oldugum yermi. ahh istanbul istanbull olaliiEn kalabalık şehir
hala gecmedimi agrinTamamdır,aksam üstü randevu,yazarim gelince.
yoksam benm oldugum yermi. ahh istanbul istanbull olalii
Canım benim asıl Melek olan sensin Rabbim senden bin kez razı olsunCanım kuzum Geçmiş olsun inşallah canım dua edeceğim bak göreceksin hiç birseyin kalmayacak güzel kalpli melek
Kanka yoksun kac gündür hastamıydın cook gecmiş olsunCanım benim asıl Melek olan sensin Rabbim senden bin kez razı olsun
Kaç zaman geçti unutmamassinda beni de
Kankacim iyiyim çok şükür canım benim@kukrim27 nasılsın kankacim
Iyiyim kankacım bende buralarda takılıyorum :)Kankacim iyiyim çok şükür canım benimsen nasilsin .Hazal a kafam takıldı rahatsizmis biraz .
İyi yapıyorsun kanka bende giriyorum cikiyorum vakit geçmiyor bugün sanki :)Iyiyim kankacım bende buralarda takılıyorum :)
Yaa gecmis olsun inşallah önemli birseyi yoktur bende sen yazınca öğrendim
Canım ya Allah senden de razı olsun inşallahCanım benim asıl Melek olan sensin Rabbim senden bin kez razı olsun
Kaç zaman geçti unutmamassinda beni de
malesef öyle bide benim ev tam cadde yaninda. bide yanimda altimda hep isyeri aksama kadar kafam sisiyor bi huzur yok yaYaşanmaz buralrda artık,kalabalığı gürültüsü trafi derken liste uzar böylelikle.
malesef öyle bide benim ev tam cadde yaninda. bide yanimda altimda hep isyeri aksama kadar kafam sisiyor bi huzur yok ya
Bugün evdeyim kanka oruc da değilim vakit cabuk geciyor :)))İyi yapıyorsun kanka bende giriyorum cikiyorum vakit geçmiyor bugün sanki :)
Midesinden sorunu varmış da tedavi tam etki etmemiş herhalde araştırılır.Allah im dermansız dert vermesin inşallah.Gelmis geçmiş olsun diyelim
Amin canım.Bugün evdeyim kanka oruc da değilim vakit cabuk geciyor :)))
Yaaa cokk gecmis olsun Allahım şifasını verirde cabuk iyileşir inşallah
Sende iyisin kankacım aksam rahatsın yemek hazırAmin canım.
Oooh iyisin kanka bnde arkadaşa gidicem iftara yemek derdi yok rahatım :))
İyi bir ses yalıtımı lazım. Gece terlesen cam açılmıyor bide klima :)Bizimde cadde öyle sabahtan geceye kadar hiç susmuyor.
Öyle valla kankacim :))Sende iyisin kankacım aksam rahatsın yemek hazır
İyi bir ses yalıtımı lazım. Gece terlesen cam açılmıyor bide klima :)
cok sinir bozucu ya gercektenBizimde cadde öyle sabahtan geceye kadar hiç susmuyor.