Yok ,2 gündür tutamıyorum.Oruç tutmuyorsun değil mi?
Öpimmi ablaaa@Blue_Perii
Kuzum benim sağlığın önemli hele bir iyileş sonra tutarsınYok ,2 gündür tutamıyorum.Allah affetsin
Zaten tutarsan günah canım canına eziyetYok ,2 gündür tutamıyorum.Allah affetsin
Alışmışım küçükten beri hep tutmaya ,o yüzden üzülüyorumZaten tutarsan günah canım canına eziyet
Ne bileyim abla arada bakıp çıkıyorum sakin buralar canfeb de yok ortalıkta kimle uğraşayım@Kirmizi pabuc niye gelmiyorsun:)
Sağol canım benim ,inşallah geçecekKuzum benim sağlığın önemli hele bir iyileş sonra tutarsın
Haklısın canım benimAlışmışım küçükten beri hep tutmaya ,o yüzden üzülüyorum
Aynen @Canfeb yok uğraşacak kimse yok:)Ne bileyim abla arada bakıp çıkıyorum sakin buralar canfeb de yok ortalıkta kimle uğraşayım
Doktora ne zaman gideceksin:)
Bu aralar kötü abla oruç tutmuyorum ama mecburen iftarda yiyorum geç saat etkiledi çok e menülerde ağır oluyor eşimin canı çekiyor filanAynen @Canfeb yok uğraşacak kimse yok:)
Nasılsın diyet nasıl gidiyor:)
Muuuuuckkkks ablaammÖpbende seni öpeyim
Nasılsın canım
Erkeklerin canım hergün başka bir şey istiyor.Diyet falan yapılmıyor.Bu aralar kötü abla oruç tutmuyorum ama mecburen iftarda yiyorum geç saat etkiledi çok e menülerde ağır oluyor eşimin canı çekiyor filan ☹
gec mis olsun cnm ya neden gecmediki hala yrnmi gidicen doktoraBitik durumdayım. Geçmiyor
Dışarı çıkılmıyor canım hele güneşte hiç durulmuyor.Geçmiş olsun canım başağrısı benim bu sıra hiç geçmiyor.Muuuuuckkkks ablaamm. Bugün kız durmadı parka gitmiştik çok sıcaktı güneş geçti herhalde bir baş ağrısı bulantı var. Sen nasılsın abla nasıl geçmiş çocukların sınavı girmişlermiydi