Hayırlı iftarlar canım ❤Hayırlı iftarlar cankuşlar
İyiyim canım sağol sen nasılsın@Nevreste abla nasılsın
Iyiyim bende seni Görmüşken yazayım dedimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Ancak bu saatte buraya yazmaya fırsat buluyorum:)Iyiyim bende seni Görmüşken yazayım dedim
Bayram temizliği hazırlıgı baslamıstır sanırım kolay gelsin ablacım :)Ancak bu saatte buraya yazmaya fırsat buluyorum:)
Yok canım nerde hafta sonu kızların sınavları var.Onlar ders çalışıyor bende ancak onlara hizmet,sakin sakin ordan oraya dolaşıyorum:)Bayram temizliği hazırlıgı baslamıstır sanırım kolay gelsin ablacım :)
Inşallah güzel gecer sınavları abla emeklerinin karsılıgını alırlarYok canım nerde hafta sonu kızların sınavları var.Onlar ders çalışıyor bende ancak onlara hizmet,sakin sakin ordan oraya dolaşıyorum:)
Amin canım inşaallah dualarınızı beklerimInşallah güzel gecer sınavları abla emeklerinin karsılıgını alırlar♥
Tabiki ablacım dua edeceğim sınavları güzel gecsin inşallahAmin canım inşaallah dualarınızı beklerim
Sağol canım benim Allah razı olsunTabiki ablacım dua edeceğim sınavları güzel gecsin inşallah
Bitik durumdayım. Geçmiyorhala gecmedimi agrin
Canım ya hala iyi değil misinBitik durumdayım. Geçmiyor
Yok canım nerdeCanım ya hala iyi değil misin
Oruç tutmuyorsun değil mi?Yok canım nerdeBugün pazara gideyim dedim,yari yoldan döndüm.Bayılacaktım