İyi onlar kolay dersler zaten haleder:)Bizim dün başladı.Yarın hayat bilgisi var sonra türkçe bitiyor:)
Bence deÇıkmayabilir:)
Yok aksine benimki matematik-fende iyi hayat bilgisini sevmiyor:)İyi onlar kolay dersler zaten haleder:)
Tarayıcını temizle canım bugün bende telefonu temizledim bayağı rahatlattı:)bugun bura cok yavas ya bndemi öyle sadece
Vaayy sayısalcı paşamızYok aksine benimki matematik-fende iyi hayat bilgisini sevmiyor:)
Hayırlı akşamlar ❤ Geçmiş olsun canım, benim de iki gündür ataktaydı migrenİyi akşamlar hanımlar benim migren tuttu yine bu gün pek tanılamadım burda ecrin bebeğe çok üzüldüm kafa takmaktan başım çatladı ağrıdan Allahım ailesine sabırlar versin
Benim üçüde sayısalcı canım :)Oğlum matematik delisi 4 yaşından beri kafayı sayılarla bozmuşVaayy sayısalcı paşamızBenim minik de şu an matematikte çok iyi, İnşaAllah böyle devam eder:) Öğretmeni , senden çok iyi matematikçi olur demiş, İnşaAllah dedim
İyi akşamlar canım geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar benim migren tuttu yine bu gün pek tanılamadım burda ecrin bebeğe çok üzüldüm kafa takmaktan başım çatladı ağrıdan Allahım ailesine sabırlar versin
Sağolasın canımHayırlı akşamlar ❤ Geçmiş olsun canım, benim de iki gündür ataktaydı migrenSıcaklar daha da tetikliyor: (
MaşaAllahBenim üçüde sayısalcı canım :)Oğlum matematik delisi 4 yaşından beri kafayı sayılarla bozmuş
İnşaallah canım
Amin inşaallah :)Oğlum dişçi olmak istiyor.Kızların daha net değil:)MaşaAllahRabb'im olmak istedikleri meslekleri nasip etsin İnşaAllah
Aynen canım, güneşte 1 saat bile kalsam başıma giriyor ağrı benimSağolasın canım ❤Sıcaktan olabilir parka çıkardım oğlanı biraz , güneş altında fazla durmadık ama hava bu gün baya sıcaktı çarptı galiba
Aynen bende öyle oluyorum.Aynen canım, güneşte 1 saat bile kalsam başıma giriyor ağrı benimBurası da çok sıcaktı bugün:)
Doğru bak biliyordum onu:) Hatta demiştim rahat rahat diş işlerini halledersin diyeAmin inşaallah :)Oğlum dişçi olmak istiyor.Kızların daha net değil:)
Hala aynı dişçi olmak istiyor.Doğru bak biliyordum onu:) Hatta demiştim rahat rahat diş işlerini halledersin diye
Ben baharı seviyorum:)Yine de en sevdiğim mevsim yaz
İnşaAllah olur annesiHala aynı dişçi olmak istiyor.