Sağol minnoşumAllah yardımcın olsun canım
İyi canım ne olsun.Oğlumun sınavları var onlara çalışıyor.Kızlar hafta sonu sınava girecek:)Ev dersane gibiSağol minnoşumSende ne var ne yok❤
Geçen yıl yapılmıştı bu yıl istemediler:)Öğrenci sağlık taraması vardı, yaptıran var mı:)
İyi değilmiş canım@Jenna16 sen nasıl oldun balım
İyi canım ne olsun.Oğlumun sınavları var onlara çalışıyor.Kızlar hafta sonu sınava girecek:)Ev dersane gibi
Biz de istediler, s. ocağına gittik geri döndük almadı dr., randevuları aldı sadece kalabalık diye. Ben de perşembeye aldım, 4 tüp kan alıyorlarmışGeçen yıl yapılmıştı bu yıl istemediler:)
Yaa hâlâ mıİyi değilmiş canım
İnşaallah canım oğlumun 2 tane kaldı:)
Hadi bakalım güzel sonuçlarla çıksınlar İnşaAllah sınavlarından
Arada kontrol iyidir:)Hayırlısı olsun:)Biz de istediler, s. ocağına gittik geri döndük almadı dr., randevuları aldı sadece kalabalık diye. Ben de perşembeye aldım, 4 tüp kan alıyorlarmış
İnşaallah belli olur.Tedaviye başlarlar.Yaa hâlâ mıİlaç da vermemiş dr., yarın randevusu vardı, İnşaAllah ilaç verir de düzelir bir an önce.
Bizimkilerin sınavları bitti:)İnşaallah canım oğlumun 2 tane kaldı:)
Benim kızdan o kadar kan çıkar mı bilmemArada kontrol iyidir:)Hayırlısı olsun:)
İnşaAllahİnşaallah belli olur.Tedaviye başlarlar.
Bizim dün başladı.Yarın hayat bilgisi var sonra türkçe bitiyor:)Bizimkilerin sınavları bitti:)
Çıkmayabilir:)Benim kızdan o kadar kan çıkar mı bilmem
bugun bura cok yavas ya bndemi öyle sadeceİyi canım bir değişiklik yok:)
tabisi ole senden bilyoz kuzumHemde nasıl böcüküm insanıda çarpıyo ama sekil a bende olduğu gibi