İnşallah kuzum kıyamamSağol canım benim ,inşallah geçecek
bitanemmm nasilsin@balbocuuu
Kötü oluyor gerçekten abla valla cıkasım yoktu sıpa bi dkka oturmadı peşimde park diye , havalar bir ısındı tam ısındı, inşallah Rabbim yardımcıları olsun ablaDışarı çıkılmıyor canım hele güneşte hiç durulmuyor.Geçmiş olsun canım başağrısı benim bu sıra hiç geçmiyor.
Yok canım Cumartesi-Pazar girecekler
bende bitik durumdayim biyandan sıcak biyandanda kız durmuyo sürekli kucakda gezmek istiyoİyiyim canım sen nasılsın
Çocuklar sıkılıyor evde tutmak zor.Benim oğlumda çok istiyor babası evde olduğu gün akşam 6 dan sonra çıkarıyor.Bisiklet sürüyor.Kötü oluyor gerçekten abla valla cıkasım yoktu sıpa bi dkka oturmadı peşimde park diye , havalar bir ısındı tam ısındı, inşallah Rabbim yardımcıları olsun abla
dmi bianda vurdu sagdan sagdanKötü oluyor gerçekten abla valla cıkasım yoktu sıpa bi dkka oturmadı peşimde park diye , havalar bir ısındı tam ısındı, inşallah Rabbim yardımcıları olsun abla
Allah yardımcın olsun canım:)bende bitik durumdayim biyandan sıcak biyandanda kız durmuyo sürekli kucakda gezmek istiyo
saol nevosum sende nevar neyok:)Allah yardımcın olsun canım:)
Yakışıklı sursun tabi bide iyi o vakitler havada güzel oluyor enazından bunaltıcı sıcak gidiyor :)Çocuklar sıkılıyor evde tutmak zor.Benim oğlumda çok istiyor babası evde olduğu gün akşam 6 dan sonra çıkarıyor.Bisiklet sürüyor.
Sağol canım benim
İyi canım bir değişiklik yok:)saol nevosum sende nevar neyok:)
Hemde nasıl böcüküm insanıda çarpıyo ama sekil a bende olduğu gibidmi bianda vurdu sagdan sagdan
Aynen canım o saatlerde biraz daha iyi oluyor.Yakışıklı sursun tabi bide iyi o vakitler havada güzel oluyor enazından bunaltıcı sıcak gidiyor :)
Minnoşum@-VUSLAT-
Vazgeçmem abla yine dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde olmuyor sen dua et bana hepErkeklerin canım hergün başka bir şey istiyor.Diyet falan yapılmıyor.
Hayırlısı olsun bayram sonu başlarsın sakın vazgeçme:)
Şükür minnoşumİyiyim canım sağol sen nasılsın
Allah yardımcın olsun canımVazgeçmem abla yine dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde olmuyor sen dua et bana hep
Geçmiş olsun canım benimŞükür minnoşum2 gündür migren ataktaydı gelemedim o yüzden, daha yeni hafiflemeye başladı