Gittim,geldim canım. Sonuçlar Cuma çıkacak inşallah. Kan ve idrar tahlili istedi.haber edersin canım
Sana da geçmiş olsun canımbirden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin
Sanırım mı ?Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip
Sende de mi var tiroidGeldim kuzum ,tahlil istedi. Duruma göre tiroid ilacının dozunu arttıracakmış. Ultrason falan sormadı. Cuma günü sonuçları al gel dedi.
Hayırlı sonuçlar alırısn inşallah canım ağrı için ilaç filan vermedi miGittim,geldim canım. Sonuçlar Cuma çıkacak inşallah. Kan ve idrar tahlili istedi.
Haber et bizi balllBayağı iyi araştırıyorlar demek ki şekerciğim,ben de Cuma günü gideceğim sonuçlar için.
İnşallah sonuçlar iyi olur kuzummmSende de mi var tiroidiyi olmuş canım tahlilleri vermen bakalım ne çıkacak .
Bende dün verdim tiroid için .
Sağol kuzum baktım Çıkmis benimkiler canım hamd olsun iyi .iki ay sonra bir daha yapılacak bakalım inşallah böyle iyi devam eder.Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın nerede var ise hasta hepsine şifa versin inşallahİnşallah sonuçlar iyi olur kuzummm
Amin canım,Allah razı olsunHayırlı sonuçlar alırısn inşallah canım ağrı için ilaç filan vermedi mi
Ağrının nedeni bulunsun ona göre tedavi başlar canım hala çok muAmin canım,Allah razı olsun ❤♥Yok,vermedi,ben de ona şaşırdım.
Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versinSende de mi var tiroidiyi olmuş canım tahlilleri vermen bakalım ne çıkacak .
Bende dün verdim tiroid için .
Muhakkak canım.Ama tövbeler olsun çok zorAğrının nedeni bulunsun ona göre tedavi başlar canım hala çok mu
Olabilir kuzum bir baksın o zmn tiroid değerleri ne alemde.benimde bu sene çıktı çok oynadı değerler şimdi ilacı kesti kan da bakıyor bu sefer ilaçsız iyi çıktı bakalım artık böyle iyi devam eder inşallah.Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin ❤♥
Çok merak ettim bende gerçekten sebebini bulsun inşallah bir an önceMuhakkak canım.Ama tövbeler olsun çok zor
Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinedeSağol kuzum baktım Çıkmis benimkiler canım hamd olsun iyi .iki ay sonra bir daha yapılacak bakalım inşallah böyle iyi devam eder.Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın nerede var ise hasta hepsine şifa versin inşallah
Amin kuzum.Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinede.amin inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Sağlığın yerindeyse herşey olur Allahın izni ile şükür halimize ,Rabbim beterinden korusun
Amin kuzum.
Gel opemm
Senden de balımAllah razı olsun senden tatlımOlsun,uzaktan da olsa etki eder. Gelince yazarım balım ♥❤
Geçmiş olsun canımGeldim kuzum ,tahlil istedi. Duruma göre tiroid ilacının dozunu arttıracakmış. Ultrason falan sormadı. Cuma günü sonuçları al gel dedi.
Geçmiş olsun canım hayırdır?Nasıl aileni haberdar etmiyorsun olur mu öyle şeyTeşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip