Adeti bile etkiliyor canım:)Tabi kabızlık yapıyorOnu biliyorum canım :)Yani bağırsakları ve özel durumları bu kadar şiddetli etkileyeceğini bilemedim.
Benim çalışmıyormuş işteEtkilemez mi benim tiroid çok clisiyormus bağırsaklar durmadan çalışıyordu adet düzenim bozuldu ayda ike kere gordum çok calistimi herşeyi çok çalıştırıyor yavaş oldumuda yavaşlatıyor .
Aynı şikayetler bu sıra şiddetli olarak bende var acaba bir sıkıntı mı oldu.İlacı kullanıyorum ama:)Benim çalışmıyormuş işteAteş basıyor,ateşim çıkıyor,yolda yürümek de çok zorlaştı. Bayılacak gibi oluyorum
İlacın dozu az geliyordur belki dedi,bakalim inşallah öyledir de geçer. Yordu beniAdeti bile etkiliyor canım:)Tabi kabızlık yapıyor
İnşaallah canım :)İlacın dozu az geliyordur belki dedi,bakalim inşallah öyledir de geçer. Yordu beni
Ben yeni kullanmaya başladım canım. :)50lik ile başlattı endokrinologAynı şikayetler bu sıra şiddetli olarak bende var acaba bir sıkıntı mı oldu.İlacı kullanıyorum ama:)
Umarım çabuk etki eder.Seninle çok benziyoruz:)Ben yeni kullanmaya başladım canım. :)50lik ile başlattı endokrinolog
İlacın dozu ayarlanamamis demek ki bir baksın bakalım değerlere ona göre ayarlar hiç aksatma ilaciniBenim çalışmıyormuş işteAteş basıyor,ateşim çıkıyor,yolda yürümek de çok zorlaştı. Bayılacak gibi oluyorum
Amin inşaallahAmin canım ❤♥Allah sana da şifa versin
Hoşbuldum minnoşum, şükür iyiyimHoşgeldin canımNasılsın
Son enerjimle buraya geldim tatlımBugün nasılsın bakalım balım
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum minnoşum, şükür iyiyim
Sen nasılsın ❤
Yok her gün alıyorum ,bir iyileşsem biraz bariİlacın dozu ayarlanamamis demek ki bir baksın bakalım değerlere ona göre ayarlar hiç aksatma ilacini
İyilesiceksin Allah in izni ile tahliller çıksın ona göre tedavi başlar hemen etki eder inşallah kuzumYok her gün alıyorum ,bir iyileşsem biraz bari
Zaten hastasın balım, sıcaklar da etkilemiştir üstüneBenim çalışmıyormuş işteAteş basıyor,ateşim çıkıyor,yolda yürümek de çok zorlaştı. Bayılacak gibi oluyorum
Amin kuzum ya,Allah beterinden korusun hepimiziİyilesiceksin Allah in izni ile tahliller çıksın ona göre tedavi başlar hemen etki eder inşallah kuzum
Canım nasılsın@-VUSLAT- @Nevreste