Geçmiş olsun ablam hayırdır kontrol mü bir problem mi var?Selamlar hanımlar,şlimdi geldim eve doktora gtmiştim bugün,smear alındı idrar tahlili istedi bayram sonrasına kaldı gitmem tabi.
Tiroid baş belası canım umarım küçük bir problemdir hemen geçerYeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin ❤♥
Sen evde olandan al canım iyi gelir belki yaaAmin canım,Allah razı olsun ❤♥Yok,vermedi,ben de ona şaşırdım.
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
Amin canımTiroid baş belası canım umarım küçük bir problemdir hemen geçer
Nasılsın canımHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Canım tiroid hormonların beyni:)O cidden büyük sorunlar çıkarıyor:)Ben ilaç almasam çok sıkıntı yaşıyorumAmin canımBen bu kadar sorun çıkardığını bilmiyordum
Hayırlı akşamlar canım
Majezik alıp uyudum gece canım. Ateşim falan da çıkıyor arada,bir tuhafım .Sen evde olandan al canım iyi gelir belki yaa
Onu biliyorum canım :)Yani bağırsakları ve özel durumları bu kadar şiddetli etkileyeceğini bilemedim.Canım tiroid hormonların beyni:)O cidden büyük sorunlar çıkarıyor:)Ben ilaç almasam çok sıkıntı yaşıyorum
Hayırlı akşamlar balımmmHayırlı akşamlar
Kuzum,hayirli akşamlarHayırlı akşamlar
Etkilemez mi benim tiroid çok clisiyormus bağırsaklar durmadan çalışıyordu adet düzenim bozuldu ayda ike kere gordum çok calistimi herşeyi çok çalıştırıyor yavaş oldumuda yavaşlatıyor .Onu biliyorum canım :)Yani bağırsakları ve özel durumları bu kadar şiddetli etkileyeceğini bilemedim.
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Bugün nasılsın bakalım balımHayırlı akşamlar balımmm