Aynen çok fenaymışsınDimi ben yeni bir ayakkabi begenince ayagimdakini keserdim annem onu almaya mecbur kalsın diye çocukken
Az değilmişim bende
İyi ki sana benzememiş o zamanDimi ben yeni bir ayakkabi begenince ayagimdakini keserdim annem onu almaya mecbur kalsın diye çocukken
Az değilmişim bende
Öyle oluyor zorlaya zorlaya alistiriyorum :))Alışkanlıklarına bağlı demek ki:)Daha yeni diye boşuna gider belki zamanla :))
İncir ağacı dikiyormuşAynen çok fenaymışsın
Aynen o yaşta bu düşünce şimdi nasıldırİncir ağacı dikiyormuş
Canı sağolsun ,alışır elbetÖyle oluyor zorlaya zorlaya alistiriyorum :))
Katilamam herhalde canım ya bilmem.ki@kukrim27 Sütaş 3. sofralara katılacak mısın?
Evet ya, bir de 66 basamaklı merdiven var eve giderkenKısa mesafe bile olsa nefesi kesiyor.
Daha eve gelmeden kesiyordur,yolda eskidi diyeAynen o yaşta bu düşünce şimdi nasıldır
Bilmem bende yoğunum Cumartesi-Pazar sınav var:)Kızlar evde terör estiriyorKatilamam herhalde canım ya bilmem.ki
Sen katilacakmisin
66 mıEvet ya, bir de 66 basamaklı merdiven var eve giderkenOraya gelince 5 dakika bekliyoruz çıkmadan, hazır başla deyip çıkıyoruz
Bizimkiler de yeni ayakkabı alınca , bıraksam onlarla yatacaklarBenim küçük kizin bir huyu var yeni bir ayakkabi alınca giymek istemiyor neden öyle acaba garipsiyor sahiplenmiyor eskiyi giymek istiyor
O eski halimden eser yok şimdi onlar anneme geçiyormuşAynen o yaşta bu düşünce şimdi nasıldır
Ayyyy o çokmuş nasıl çıkıyorsunEvet ya, bir de 66 basamaklı merdiven var eve giderkenOraya gelince 5 dakika bekliyoruz çıkmadan, hazır başla deyip çıkıyoruz
Benim ortanca ile oğlan da öyle ama küçük herşeyi bir cins kızınBizimkiler de yeni ayakkabı alınca , bıraksam onlarla yatacaklar
OlabilirDaha eve gelmeden kesiyordur,yolda eskidi diye
Biz de öyleydikBizimkiler de yeni ayakkabı alınca , bıraksam onlarla yatacaklar
Kesin kesinOlabilir
Kızlar biraz daha büyüsün hiç sıra gelmezO eski halimden eser yok şimdi onlar anneme geçiyormuş