Çok şükür balımSon enerjimle buraya geldim tatlımSen nasılsın ?
Tam ben etiket yapacaktım, erken davrandın@-VUSLAT- @Nevreste
Amin valla bugunumuze hamd olsun diyelimAmin kuzum ya,Allah beterinden korusun hepimizi
Çıkmamaya çalışıyorum hep,mecbur kalmadıkça çıkmamak lazımZaten hastasın balım, sıcaklar da etkilemiştir üstüneBen de bugün çok yorgunum, daha yeni oturdum sabahtan beri
Aynen kuzumAmin valla bugunumuze hamd olsun diyelim
Bende öyle:)Bugün sabah 6dan beri ayaktayım oradan oraya koşturuyorum:)Bizim işimiz bitmez..Zaten hastasın balım, sıcaklar da etkilemiştir üstüneBen de bugün çok yorgunum, daha yeni oturdum sabahtan beri
İyiyim canımTam ben etiket yapacaktım, erken davrandınNasılsın canım
Havalar berbat ,aşırı sıcakİyiyim canımbugün bende biraz alışverişe çıktım AVM ye dolan dolan oruçlu oruçlu pistim sıcaktan ayaklarım agrimis valla
İyiyim canım sen nasılsınCanım nasılsın
İyiyim canım sağol bayram alışverişi mi:)İyiyim canım sen nasılsınbiraz yoruldum bugün alışveriş telaşına
Valla delihanin teyzesi gibi fayanslara yapisiom evin içindeHavalar berbat ,aşırı sıcak
Çocuklara birseyler aldım canım evetİyiyim canım sağol bayram alışverişi mi:)
Güle güle giysinler hayırlı yollar olsunÇocuklara birseyler aldım canım evet
Pazar yola cikicakmisiz
Aynen, sabahtan 3e kadar olan vakitlerde çok sıcak oluyor, ben de hep o vakitlerde dışarıda oluyorumÇıkmamaya çalışıyorum hep,mecbur kalmadıkça çıkmamak lazımOy kiyamam sana ❤♥
Tam o tat ama havalarValla delihanin teyzesi gibi fayanslara yapisiom evin içinde
Şansa bakAynen, sabahtan 3e kadar olan vakitlerde çok sıcak oluyor, ben de hep o vakitlerde dışarıda oluyorum
Teşekkür ederiz canimGüle güle giysinler hayırlı yollar olsun
İyi günlerde giysinler canımÇocuklara birseyler aldım canım evet
Pazar yola cikicakmisiz
Ben menopozumu düşünemiyorum zatenTam o tat ama havalar