Evet ya bugün aşırı sıcaktıİyiyim canımbugün bende biraz alışverişe çıktım AVM ye dolan dolan oruçlu oruçlu pistim sıcaktan ayaklarım agrimis valla
Teşekkür ederiz canimİyi günlerde giysinler canım
Bizimde yol o civar sürüyor bende hep öyle oluyorum.Ne de olsa yola çıkıyoruz:)Teşekkür ederiz canimamin her yola cikisimda darlaniyorum Allah tan çok uzun değil üç buçuk saat ama gene de diken üstünde gidiyorum panik ataktan
YanacağızzzzzBen menopozumu düşünemiyorum zaten
Amin canım amin inşallahBizimde yol o civar sürüyor bende hep öyle oluyorum.Ne de olsa yola çıkıyoruz:)
Sağsalim gidip gelin inşaallah
Rica ederim kuzum.Teşekkür ederiz canim
Bugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenŞansa bakGölge varsa ,bölgeden yürü bari
Kesin ben şimdiden ateş atiyomYanacağızzzzz
Kısa mesafe bile olsa nefesi kesiyor.Bugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenKüçücük gölgelerde dura dura geldik
Ben ondan da şüphe ettim kendimden. Ama arada üşüyorum çokKesin ben şimdiden ateş atiyom
Tutumlu olacak belki,ayakkabı koleksiyonu istemeyecekBenim küçük kizin bir huyu var yeni bir ayakkabi alınca giymek istemiyor neden öyle acaba garipsiyor sahiplenmiyor eskiyi giymek istiyor
Ama yani çok fena 2 gündür :/En iyisini yapmışsınız,acele yokBugün öyle yaptık kızımla okuldan dönerkenKüçücük gölgelerde dura dura geldik
Anılarına çok bağımlı demek ki:)Yenilerini yerine koyamıyor:)Benim küçük kizin bir huyu var yeni bir ayakkabi alınca giymek istemiyor neden öyle acaba garipsiyor sahiplenmiyor eskiyi giymek istiyor
Cidden ya her seferinde böyle yapıyor zorla giydiriyorum alışana kadarTutumlu olacak belki,ayakkabı koleksiyonu istemeyecek
Gerçekten öyle aldığımı denemek için giydirdim yok istemem istemem çıkardı hemen :))Anılarına çok bağımlı demek ki:)Yenilerini yerine koyamıyor:)
Bir bayan için beklenmeyen bir tavır:)Oysa ayakkabıları severiz:)Gerçekten öyle aldığımı denemek için giydirdim yok istemem istemem çıkardı hemen :))
Dimi ben yeni bir ayakkabi begenince ayagimdakini keserdim annem onu almaya mecbur kalsın diye çocukkenBir bayan için beklenmeyen bir tavır:)Oysa ayakkabıları severiz:)
Alışkanlıklarına bağlı demek ki:)Daha yeni diye boşuna gider belki zamanla :))Cidden ya her seferinde böyle yapıyor zorla giydiriyorum alışana kadar