- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.620
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım nasılsıntık tık,huhu kimse var mı,sahurda kimse yok mu hanımlar![]()
akşam açıyorum nevrestem konuyuu..
Tamam canımakşam açıyorum nevrestem konuyuu..![]()
iyiyim şükür canım,çok misafirim var bu ara,geceleri anca girebiliyorum kk ya,bakıyorum millet döktürmiş yine.Merhaba canım nasılsın![]()
Teşekkür ederim canımiyiyim şükür canım,çok misafirim var bu ara,geceleri anca girebiliyorum kk ya,bakıyorum millet döktürmiş yine.birde ramazan sofraları menüsü topiğine bayıldım
![]()
evet ara ara okuyorum,herkesin eline sağlık.Teşekkür ederim canımRamazanda bölüm hareketleniyor
Tarifler teker teker geliyor maşaallahhanımlar yine döktürüyor
![]()
Misafirlerin yatılımıevet ara ara okuyorum,herkesin eline sağlık.![]()
İyiyim Nevoş sen nasılsın canım?Selam
Nasılsın Adra'cım![]()
İyiyim canım sağolİyiyim Nevoş sen nasılsın canım?İftara yine pikniğe gidiyormusunuz?
canım 10 gündür annem var,hastaneye gidip geliyor,daha doğrusu abim ilgileniyor ama bende kalıyor,topuk dikeni başlamış,birde başka kontrolleri var,sürekli idarar testi veriyor.Misafirlerin yatılımıYoksa sık sık misafirmi geliyor
![]()
Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.İyiyim canım sağol
Gidiyoruz canımAma sık sık değil
Hava bayağı serin oluyor iftar saatinde
Genelde balkonda yapıyoruz
![]()
Biz dışarı çıkınca ceketlerimizi hatta hırkalarımızı yanımıza alıyoruzEvet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.Üşüye üşüye oturuyorum.
Yaz yok bu sene galiba.
Çok geçmiş olsun canımcanım 10 gündür annem var,hastaneye gidip geliyor,daha doğrusu abim ilgileniyor ama bende kalıyor,topuk dikeni başlamış,birde başka kontrolleri var,sürekli idarar testi veriyor.
birde iftara misafirlerim oldu geçen hafta çok,bizde iftara davete gidince anca geceleri girebiliyorum ama artık biraz yoğunluğum gitti,ben çok seviyorum böyle olmasını,işte ramazanı ramazan yapan da bu gelip gitmeler,eş dost muhabbetleri zaten![]()
sağol canım,amin.inşaallah canım sizin de şu tayin işiniz olurda gelecek sene bu vakitler sen de aynı şeyleri yazarsın,bugün annemlerdeydik,düm dayımlar bize geldi falan dersinÇok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin
Tabi canım Ramazanın tadı öyle çıkıyorBiz ne yazık ki bundan faydalanamıyoruz
![]()
Sağol canımsağol canım,amin.inşaallah canım sizin de şu tayin işiniz olurda gelecek sene bu vakitler sen de aynı şeyleri yazarsın,bugün annemlerdeydik,düm dayımlar bize geldi falan dersin
içimden bir his olacak diyor.![]()