• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
iyiyim şükür canım,çok misafirim var bu ara,geceleri anca girebiliyorum kk ya,bakıyorum millet döktürmiş yine.:kk77:birde ramazan sofraları menüsü topiğine bayıldım:KK6:
Teşekkür ederim canım:KK19:Ramazanda bölüm hareketleniyor:nazar:
Tarifler teker teker geliyor maşaallah :nazar:hanımlar yine döktürüyor:kk77:

Misafirlerin yatılımı:KK39:Yoksa sık sık misafirmi geliyor:KK19:
canım 10 gündür annem var,hastaneye gidip geliyor,daha doğrusu abim ilgileniyor ama bende kalıyor,topuk dikeni başlamış,birde başka kontrolleri var,sürekli idarar testi veriyor.
birde iftara misafirlerim oldu geçen hafta çok,bizde iftara davete gidince anca geceleri girebiliyorum ama artık biraz yoğunluğum gitti,ben çok seviyorum böyle olmasını,işte ramazanı ramazan yapan da bu gelip gitmeler,eş dost muhabbetleri zaten:KK19:

İyiyim canım sağol:KK60:
Gidiyoruz canım:KK19:Ama sık sık değil:KK39:Hava bayağı serin oluyor iftar saatinde:KK48:Genelde balkonda yapıyoruz:KK51:
Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.:KK48:Üşüye üşüye oturuyorum.:KK53: Yaz yok bu sene galiba.

Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.:KK48:Üşüye üşüye oturuyorum.:KK53: Yaz yok bu sene galiba.
Biz dışarı çıkınca ceketlerimizi hatta hırkalarımızı yanımıza alıyoruz:KK45:Geçen çıktığımızda o bile yetmedi üşüyüp eve geldik:KK48:Yaz gelmeyecek bu yıl:-)Gerçi gündüz çok sıcak :KK51:

canım 10 gündür annem var,hastaneye gidip geliyor,daha doğrusu abim ilgileniyor ama bende kalıyor,topuk dikeni başlamış,birde başka kontrolleri var,sürekli idarar testi veriyor.
birde iftara misafirlerim oldu geçen hafta çok,bizde iftara davete gidince anca geceleri girebiliyorum ama artık biraz yoğunluğum gitti,ben çok seviyorum böyle olmasını,işte ramazanı ramazan yapan da bu gelip gitmeler,eş dost muhabbetleri zaten:KK19:
Çok geçmiş olsun canım:KK19:Rabbim acil şifalar versin:KK36:
Tabi canım Ramazanın tadı öyle çıkıyor:KK51:Biz ne yazık ki bundan faydalanamıyoruz :KK14:

Çok geçmiş olsun canım:KK19:Rabbim acil şifalar versin:KK36:
Tabi canım Ramazanın tadı öyle çıkıyor:KK51:Biz ne yazık ki bundan faydalanamıyoruz :KK14:
sağol canım,amin.inşaallah canım sizin de şu tayin işiniz olurda gelecek sene bu vakitler sen de aynı şeyleri yazarsın,bugün annemlerdeydik,düm dayımlar bize geldi falan dersino_O
içimden bir his olacak diyor.:KK19:

Back
X