- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
adra foton degısmısssEvet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.Üşüye üşüye oturuyorum.
Yaz yok bu sene galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adra foton degısmısssEvet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.Üşüye üşüye oturuyorum.
Yaz yok bu sene galiba.
ıyıyım canım tskler sen nasılsınCanım
Nasılsın canımNeler yapıyorsun
![]()
İyiyim çok şükürıyıyım canım tskler sen nasılsın
Gündüz de serin burası.Aman çok sıcak olmasın zaten.Böyle serin serin iyi.Biz dışarı çıkınca ceketlerimizi hatta hırkalarımızı yanımıza alıyoruzGeçen çıktığımızda o bile yetmedi üşüyüp eve geldik
Yaz gelmeyecek bu yıl
Gerçi gündüz çok sıcak
![]()
Fotom değişmedi ki canım.Beğenmediğin de aynı adam.adra foton degısmısssdıgerı ıyıdı bu adamı hec begenmıyem
![]()
cocuklar mahallede toplanırken bırbırlerıne seslenır ya asagıdan sımdı onlarda kısa donları ıle cıkıp annem ızın vermıyo baska sefer cıkıcam ben dıcek .. nevo ben topumu alıp ınıyom ama asagı
Zekzi nevossss
orda galabaştınız ben bılemedımGündüz de serin burası.Aman çok sıcak olmasın zaten.Böyle serin serin iyi.
Fotom değişmedi ki canım.Beğenmediğin de aynı adam.![]()
Bende memnunum böyle olmasındanGündüz de serin burası.Aman çok sıcak olmasın zaten.Böyle serin serin iyi.
Fotom değismedi ki canım.Beğenmediğin de aynı adam.![]()
Hep onlar beni çağırıyor bu seferde ben çağırayım top oynayalım dedimcocuklar mahallede toplanırken bırbırlerıne seslenır ya asagıdan sımdı onlarda kısa donları ıle cıkıp annem ızın vermıyo baska sefer cıkıcam ben dıcek .. nevo ben topumu alıp ınıyom ama asagıoyle gıbı olmus
ve ben suan nıye bu kadar uzun cumle kurdum onu bılmıyorum .
![]()
Hoş buldumm hemsoooommmHoşgeldin datlum nerelerdesin özledim![]()
Tamam canım dua edelimNevrestem. İznin olursa Doğu Türkistan için dua edilmesini hatırlatmak istiyorum topikte. Bir fetih süresi veya yürekten gelen bir dua.
Özledim en çok seni özledimHoş buldumm hemsoooommmyalançııı ozledin mi gerçekten
![]()
Yettim gari
Çok iyi yapmışsın canım. Bi kaç gün sonra okudum bende inşallahNevrestem. İznin olursa Doğu Türkistan için dua edilmesini hatırlatmak istiyorum topikte. Bir fetih süresi veya yürekten gelen bir dua.
harbı topu dıkenlere atıyor hepHep onlar beni çağırıyor bu seferde ben çağırayım top oynayalım dedim![]()