• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Evet havalar çok serin.Ben de şu an balkondayım üşüdüm ama kalkıp hırka almaya üşendim.:KK48:Üşüye üşüye oturuyorum.:KK53: Yaz yok bu sene galiba.
adra foton degısmısss:KK57: dıgerı ıyıdı bu adamı hec begenmıyem :D

Biz dışarı çıkınca ceketlerimizi hatta hırkalarımızı yanımıza alıyoruz:KK45:Geçen çıktığımızda o bile yetmedi üşüyüp eve geldik:KK48:Yaz gelmeyecek bu yıl:-)Gerçi gündüz çok sıcak :KK51:
Gündüz de serin burası.Aman çok sıcak olmasın zaten.Böyle serin serin iyi.:KK48:
adra foton degısmısss:KK57: dıgerı ıyıdı bu adamı hec begenmıyem :KK70:
Fotom değişmedi ki canım.Beğenmediğin de aynı adam.:-)

cocuklar mahallede toplanırken bırbırlerıne seslenır ya asagıdan sımdı onlarda kısa donları ıle cıkıp annem ızın vermıyo baska sefer cıkıcam ben dıcek .. nevo ben topumu alıp ınıyom ama asagı :D oyle gıbı olmus :D ve ben suan nıye bu kadar uzun cumle kurdum onu bılmıyorum .:D

Gündüz de serin burası.Aman çok sıcak olmasın zaten.Böyle serin serin iyi.:KK48:

Fotom değismedi ki canım.Beğenmediğin de aynı adam.:-)
Bende memnunum böyle olmasından:KK45:Hatta serin olduğu için yaz uzar, Kasıma'a kadar sürer diye umuyorum:KK48:

cocuklar mahallede toplanırken bırbırlerıne seslenır ya asagıdan sımdı onlarda kısa donları ıle cıkıp annem ızın vermıyo baska sefer cıkıcam ben dıcek .. nevo ben topumu alıp ınıyom ama asagı :KK70: oyle gıbı olmus :KK70: ve ben suan nıye bu kadar uzun cumle kurdum onu bılmıyorum .:KK70:
Hep onlar beni çağırıyor bu seferde ben çağırayım top oynayalım dedim:KK70:

-Piraye -Piraye kız piros gel a böle gel a böle bu yana bısey dıyecam sanaa :D sevdan oldur benı kul oldumm yana ynaaa

Back
X