Aç mı bırakıyordun adamıMerhaba iyilik nevoşumm ilk defa 4 gün üst üste yemek yaptım onun şokunu yaşıyorum senden naber
Öyle de evde zaman geçmiyorcıkmaa susarsınn
Bizim az kaldı ben sofrayı hazırlayayımIyi yapıyorsun. Yemek yenmiyor ki nevoş bende dün kalanları yedim.
dışarı mı çıksam evde saat Geçmiyor
Allah kabul etsinBizim az kaldı ben sofrayı hazırlayayım
Yenmiyor canım yarım kg taze fasulye yapmıştım 5 kişiyiz bitiremedikGerçi pilav çorba olunca çeşit çok oluyor
Biraz dolaş zaman geçer
Ben kaçtım görüşürüz hayırlı iftarlar
Hayırlı Ramazanlar canımıhtıyac var yenı bıseyler ogreneyım bendeenasıl katılımlar basladı mıı .. hayırlı ramazanlar nevosum bu arada
İNŞALLAHMaşaallah canımDevamı gelir inşaallah Yeni evlimiydin
İyiyim canım çok şükür
AY : D gibi gibi ertesi günden kalanı yiyorduk çok yapıyordumAç mı bırakıyordun adamı
luna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezzAY : D gibi gibi ertesi günden kalanı yiyorduk çok yapıyordum
Aklın yolu 1 işteluna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezz
kız hergün aynı şey yenir mi ben yemem şahsenluna benım mantıgımda bu .. cok cok yapcam bı hafta yıcezz
yenı evlenen kendını nasıl bellı edıyoAklın yolu 1 işteRamazan diye bi çeşit daha yapıyorum ekstradan ramazan bitsin aynı şeye devam edicem
ben de erkek olsam kro olurmusumkız hergün aynı şey yenir mi ben yemem şahsen
ben koca olsam yine mi aynı yemek diye yaygara koparırdım kesin haahahahah
hahahahahhaben de erkek olsam kro olurmusumannem bilem oyle dıyo .. allah bılıyo da bızı ona gore yaratıyo işte .. hadı ataistler bunu da acıklasın
tesbihimde olurdu norv dişimın arasında kurdanımdaahahahahahha
bende tam kıro olurdum
huysuzun teki olurdum doymazdım kazanla yemek yerdim hahaha
dimi amayenı evlenen kendını nasıl bellı edıyoben de tek cesıt yapma taraftarıyım doydu doydu .. doymadı hayırlısı
ramazan spor out kuzumtesbihimde olurdu norv dişimın arasında kurdanımdaaspor nasıl gıdıyor ? rejımdeyım 2 kılo vermısımm
yemek yapmayı bılıyo muydun .. evlendıkten sonra mı ogrendınndimi ama
zaten gobek m vardııııramazan spor out kuzum
şu an dermanım 0 canım o yüzden spor yapmıyorumiftardan sonrada zaman olmuyoki zaten 9 da
göbeğim açlıktan yok oldu zaten
Biliyordum ama çok usta değildim kendimi doyurcak kadar işteyemek yapmayı bılıyo muydun .. evlendıkten sonra mı ogrendınnben hıc bılmıyorumm sanırım ısım zorrr
yok kız kolumu kaldırcak halim yokzaten gobek m vardııııyarısmaya katıldın mı boheme