- Emoji Skoru
- 9.424
- Puanlar
- 178
bak sen şu cadıya arkamdan neler çevirmişYa istemiyorum diyorumm bıraksana peşimiiiibubama söylerim bak
Bende iyiyimm şükür
@pinkstrap söyledi,oğlu olacakmış kimseye söyleme dedi
O biraz öyle lunam yaabak sen şu cadıya arkamdan neler çevirmiş
Bırakmam peşiniYa istemiyorum diyorumm bıraksana peşimiiiibubama söylerim bak
Bende iyiyimm şükür
@pinkstrap söyledi,oğlu olacakmış kimseye söyleme dedi
öğrenmiş oldum harbimO biraz öyle lunam yaa
Tövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmmBırakmam peşiniNerden bulacağım senin gibisini
Aynen kankiöğrenmiş oldum harbimya karşılaşmasaydık beni hamile bileceğdin
Ayyy yavrum ben senin bıyıklara ve dişlere hayran kaldım hayatta bırakmamTövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmm
Aynen kanki
Tövbe yaaa ben senin bildiğin kızlardan diilimmm
Aynen kanki
Hemen traş olmam lazimmmAyyy yavrum ben senin bıyıklara ve dişlere hayran kaldım hayatta bırakmam
Luna bu oyunlara gelme harbi senin @pinkstrap ile aranı bozuyoröğrenmiş oldum harbimya karşılaşmasaydık beni hamile bileceğdin
Şimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyleakşam akşam iyi oldu bu
Ya o sarı saçların ne olacak hastayım hastaHemen traş olmam lazimmm
Harbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzumLuna bu oyunlara gelme harbi senin @pinkstrap ile aranı bozuyor
Kadınlar Kulübü ultrasonları var ona sokalımŞimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyle
Sen inandıysan yapacak birşey yokHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum
ALLAH ALLAH içine mi doğdu acaba test mi yapsam :OŞimdi kesin hamile değil misin luna dogruyu soyle
şimdi gidip test yapıcam he sizin yüzünüzden kendimden şüpheye düştümSen inandıysan yapacak birşey yokHamile misin harbi bana öyle söyledi
Biz söylediysek vardır birşey sen test yapşimdi gidip test yapıcam he sizin yüzünüzden kendimden şüpheye düştüm
Saçlarımı siyaha boyucamYa o sarı saçların ne olacak hastayım hastaSarı saçlarından sen sorumlusun Harbim
ben miiiHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum
Oğlu olacakmış hemdeSen inandıysan yapacak birşey yokHamile misin harbi bana öyle söyledi
Yap kız bak kesin hamilesinALLAH ALLAH içine mi doğdu acaba test mi yapsam :O
Harbi yapmaz ama ben yapar mıyımHarbim yapmaz öyle şeyler dimi kuzum
Biz söylediysek vardır birşey sen test yapÇamaşır suyu testine ne dersin