• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En Beğendiğiniz Ramazan Sofrası Hangisi?

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Evet yaa ramazan geldiğinden beri bi yere gidemedik bizde. Bir de ben iftara özenirim,her gün değişik bişey yapmak istiyorum. Tıkıldım kaldm eve:110:
Tamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsin:KK19:
Biz öyle yapıyoruz:KK45:Çorbayı kavanozlara koyup sarıyorum soğumuyor:KK53:Arabanızda var:KK39:
Hep evde oturmak olmuyor:KK47:

Tamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsin:KK19:
Biz öyle yapıyoruz:KK45:Çorbayı kavanozlara koyup sarıyorum soğumuyor:KK53:Arabanızda var:KK39:
Hep evde oturmak olmuyor:KK47:
Nevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetli:KK51:

Nevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetli:KK51:
Tabi o zaman evde oturmak daha mantıklı:KK60:Bizim eve yakın yerler var :KK51:Yoksa bende çekmem o eziyeti:KK48:

Back
X