- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Nevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssssHayatımı kurtarıyor daha ne olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssssHayatımı kurtarıyor daha ne olsun![]()
CanimmmmMeryeeemmmmm![]()
![]()
Ne hainliği mi gördünNevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssss![]()
Naberr tatlimmCanimmmm![]()
Şimdi başlasam anlatmaya bayrama anca biterNe hainliği mi gördün![]()
Naberr tatlimm
Şimdi başlasam anlatmaya bayrama anca biter![]()
Merhaba canım nasılsınCanimmmm![]()
Pink nerde harbimNevosssss nevossssssss boş mezarcı hain nevossssss![]()
Geziyo çamlıca tepelerindePink nerde harbim
Eve gelemedi yerini çok sevdiGeziyo çamlıca tepelerinde![]()
Sen olsan gelir miydin nevosEve gelemedi yerini çok sevdi![]()
Yok gelmezdimSen olsan gelir miydin nevos![]()
Evet yaa ramazan geldiğinden beri bi yere gidemedik bizde. Bir de ben iftara özenirim,her gün değişik bişey yapmak istiyorum. Tıkıldım kaldm eveYok gelmezdimO manzara bırakılmaz
![]()
Tamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsinEvet yaa ramazan geldiğinden beri bi yere gidemedik bizde. Bir de ben iftara özenirim,her gün değişik bişey yapmak istiyorum. Tıkıldım kaldm eve![]()
Nevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetliTamam yine hazırla iftarlıklarını kaplara koyup en yakın piknik alanına gidebilirsin
Biz öyle yapıyoruzÇorbayı kavanozlara koyup sarıyorum soğumuyor
Arabanızda var
Hep evde oturmak olmuyor![]()
Tabi o zaman evde oturmak daha mantıklıNevosum şehir merkezine 20-25 dk uzakliktayiz. Geçen sene yaptim onu 1-2 defa çok zorlandik. Trafiğe kaldik,yolda ezan okundu,yer bulamadık... vs vs burnumuzdan geldi yani. Bulundugumuz yerdeki piknik alanlari terk edilmiş yerler. Issız,balicisi,tinercisi oralarda. Evde oturmak daha emniyetli![]()
Şu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallahTabi o zaman evde oturmak daha mantıklıBizim eve yakın yerler var
Yoksa bende çekmem o eziyeti
![]()
Camlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaaGeziyo çamlıca tepelerinde![]()
Offf kulagim cinliyor sen mi konusuyorsun beniŞu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallah![]()
Ablasi,eniştesi,kendi eşi hepberaber gittiler canm. Musait olamamıştırCamlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaa
Yooo bitlerini mi konuşcam,ne konuşcamOfff kulagim cinliyor sen mi konusuyorsun beni
Bende onu iplemiycem gorur oAblasi,eniştesi,kendi eşi hepberaber gittiler canm. Musait olamamıştır
Yooo bitlerini mi konuşcam,ne konuşcam![]()