- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Pizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmmEve gelemedi yerini çok sevdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmmEve gelemedi yerini çok sevdi![]()
Bencede ipleme,küs pinkoylaBende onu iplemiycem gorur o![]()
Ay bu saatte ne pizzasiiiPizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmm
Bunu yiyebilmek icin aksam hic bir sey yemedimmmmmAy bu saatte ne pizzasiii![]()
Deli yaaBunu yiyebilmek icin aksam hic bir sey yemedimmmmm![]()
Allah gönlünüze göre versinŞu ev bi satilsaydi merkezden ev alcaz o zaman herşey daha güzel olacak inşallah![]()
Pizza bitti miPizza soyledik haydi gelinnnnnnn beraber yiyelimmmm
Allah Razı olsun soran OlmuşPink nerde harbim
Ama çok kalabalıktık canım. Anca iftara yetiştim haftaya annem gelecek o tarafa ayarlayabilirsek o zaman görüşelimCamlicaya kadar geliyoo ama bana haber vermiyor haaaaa
Hayırlı günler canımgünaydın hayırlı haftalar
yarışmaya katılım bu kadar az mııı
korktunuz mu rakiplerim![]()
Bugün iftar sonrası bekliyoruzayy o kadar tembelimkii cumartesi hazırlık yaptım resimleri çektimm misafirlerim geldiler gittiler bir hışımla yarışma için konu açacaktım anaamm o danebanlanmışımm mune cımbızlamış benii (acuk yaramazlık yaptumda)..şimdide hevesim kaçtıı daha doğrusu tembelliğim hortladı resimler elimde bakalım ne zaman konu açacağımm ..
![]()
yaptım valla nevrestemm bilirsin resim çekmeyide severimm.. açacağım konuyu canımm kesin açacam bu akşam olmassa yarın muhakkak canımm..Bugün iftar sonrası bekliyoruz
Hadi kalk kalk silkelenKimbilir neler yapmışsındır
![]()
Tamam canım bekliyoruzyaptım valla nevrestemm bilirsin resim çekmeyide severimm.. açacağım konuyu canımm kesin açacam bu akşam olmassa yarın muhakkak canımm..
Rabia seni beklersek yarışma kaldırılır,unutulur
Nasılsın canım nasıl gidiyor![]()
Ya sen unuttun iyice beninevosum o gün acil cikmam lazimdi
davetlerimi bitirdim canim zor oldu ama cok güzeldi ,yorulmaya degdi
sen nasilsin nevosumyarismaya katilcanmi
![]()
Ve Aleyküm SelamSelam.![]()
Davetlerinde iki resim çekip yarışmaya katılsaydınnevosum o gün acil cikmam lazimdi
davetlerimi bitirdim canim zor oldu ama cok güzeldi ,yorulmaya degdi
sen nasilsin nevosumyarismaya katilcanmi
![]()