- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
Bugüne kaldı ,ancak gelebildim vuslatımNur sen bayağı arkada kalmışsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugüne kaldı ,ancak gelebildim vuslatımNur sen bayağı arkada kalmışsın![]()
Haklısın canım ama sonradan aklıma geldi işte yaaNurum.ellerine sağlık.canim o çığ kofte beni benden aldı .
Donerin de müthiş deniycem kesinlikle .
Yarışmada başarılar guzum
Elestiri;
Donerin altına lavas koyaydin müthiş olurdu![]()
Muhafızzzlaarrr , Yakalayııınnnnevosssss senin imzadaki yazini caldim![]()

Sen şimdi yazdın, Nevoş çiğ köfte için siyasete de damlarAyırdım tabii, gel şöyle siyaset taraflarına nevos oralara pek uğramaz
veriyim canım
![]()
Bugüne kaldı ,ancak gelebildim vuslatım![]()
İnşaallah canım aklımda ilk fırsattaTesekkur ederim kakaomSwni de bekliyoz canim
![]()
nurumm burdaaa kepse pilavi cok yapilior kendilerine ozgu yemek yok herseyi karistirip yiyor;arbir ara kendilerine tepsi kebabi yaptimm tepsiyi de yiyeceklerdi![]()
Yok canıım , yap bence ...Çiğköftenin bu kadar sevildiğini bilsem bende yapardım ne yalan sölimNevroş çaktırma ben ne anlarim çiğ köfteden![]()
Çok teşekkür ederim canımmEllerine sağlık herşey harika görünüyor ya:)
Şu an Hiçbirşey istemiyordu canım kuru fasulyeyi görene kadarbayilirimmm
Öylesiinnn müdürüm , şirinler köyünün şirinesisin senAy benden ne istediniz, halbuki ne kadarrrr şirinnnn, ne kadarrr tatlı bir kadınım, öyleyim değil mi çabuk cevap verin![]()
Çok teşekkür ederim müdürüm , beğenmiş olman beni çok mutlu ettinuryolu ellerine kollarına sağlık, bir seferde ağzımızın suyunu akıtmasan olmaz mı? Bu nasıl güzel bir sofradır böyle
![]()
Çok teşekkür ederim esecimŞahane sofra
Bayıldım ellerine sağlık cnm![]()
Çok teşekkür ederim aebencimNurum ellerine sağlık yine döktürmüşsün bacım maşallah
Bu yöntemle döneri bende yaparım . Hatta ciger döner bile yapıyorum bu yöntemle tavsiye ederim oda harika oluyor![]()
Çok teşekkür ederim canımeline sağlık canım başarılar![]()
Çok teşekkür ederimmHarika bir sofra
Hayırlı Ramazanlar derincimHer zamanki gibi harika görünüyor.
Ellerine sağlık Nur'cum.
Hayırlı ramazanlar, yarışmada başarılar.
AramızddaaaSen şimdi yazdın, Nevoş çiğ köfte için siyasete de damlar
![]()
Çok teşekkür ederimSofranız çok lezzetli :) Ellerinize sağlık.
Ben bunu yoğurtla terbiye ediyorum,daha yumuşak oluyor. Birde daha ince kiyiyorum.
Tavuklusuda çok güzel oluyor.