Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanda napacağım çok merak ediyorum. İslamı koyu yaşayan kişiler çevremde hep. yanlarında yemek içmek bana dert oldu. ama yemesem içmesem de olmayacak. napacağım ben???
Hasta değil, dinim farklı.
İş yerimin başka şubesine geçtim. masamın karşısı direk caddeye bakıyor çünkü mağaza camlar...
yani masamda yediğimi herkes görebilir.
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
Hasta değil, dinim farklı.
İş yerimin başka şubesine geçtim. masamın karşısı direk caddeye bakıyor çünkü mağaza camlar...
yani masamda yediğimi herkes görebilir.
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
mutfak yokmu?
yada başka bi oda. orda yiyin.
camlardan ötürü içerisi gözüküyormu? net bişekilde
olduğu gibi görünüyor. zaten bir oda, dolap masa bir de ürünler var toplasan 12 m2 alan ancak. Dışarı çıkabilrisem de eve giderim 20 dk yol yürüyerek.
ama patronlarıma da ben eve gidip yemek yemeliyim öğlenleri mağazayı kapatıcam demek tuhaf geliyor. Çünkü oruç tutmadığım için irrite ederim diye korkuyorum. Kimsenin hakkına girmemeliyim.
Hani paravan olsa arkasına geçicem
Tam olarak şöyle bir yer
Eki Görüntüle 1170520
zaten ev dışında her yer kapalı olur. başka yerde yemek yiyemem.
olduğu gibi görünüyor. zaten bir oda, dolap masa bir de ürünler var toplasan 12 m2 alan ancak. Dışarı çıkabilrisem de eve giderim 20 dk yol yürüyerek.
ama patronlarıma da ben eve gidip yemek yemeliyim öğlenleri mağazayı kapatıcam demek tuhaf geliyor. Çünkü oruç tutmadığım için irrite ederim diye korkuyorum. Kimsenin hakkına girmemeliyim.
Hani paravan olsa arkasına geçicem
Tam olarak şöyle bir yer
Eki Görüntüle 1170520
zaten ev dışında her yer kapalı olur. başka yerde yemek yiyemem.