Ramazana kadar 8 kilo. Var mı bana eşlik edecek olan

yagmur0301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
814
0
0
45
Diğer
Artık yeter diyip zayıflamaya karar verdim. Değişik topiklerde sevgili arkadaşlarla devam ettim bir süre. Ve doğumdan sonra 7 kilo verip,60 a kadar düşmüştüm. Sonra bırakıp yeniden 64 oldum. 62/64 arası gidip gelirken en son dün tartıldığımda 63.5 olduğumu gördüm. Eşimin kilo alıyosun dikkat et diye uyarmasıyla kendime geldim. Hedefim Ramazana kadar 55 olmak(İnşallah). Tek başıma olmuyor. Benimle birlikte istikrarlı bir şekilde, çok sıkıcı diyetlere girmeden kendimizi sıkmadan devam edecek arkadaşlar arıyorum. Alışverişe gidince çok beğendiği kıyafetin bedenini sorup da maalesef yok onlar standart beden lafından sıkılan ve artık standart beden olmak isteyenler hepinizi bekliyorum.:34:

Artık yeter diyip zayıflamaya karar verdim. Değişik topiklerde sevgili arkadaşlarla devam ettim bir süre. Ve doğumdan sonra 7 kilo verip,60 a kadar düşmüştüm. Sonra bırakıp yeniden 64 oldum. 62/64 arası gidip gelirken en son dün tartıldığımda 63.5 olduğumu gördüm. Eşimin kilo alıyosun dikkat et diye uyarmasıyla kendime geldim. Hedefim Ramazana kadar 55 olmak(İnşallah). Tek başıma olmuyor. Benimle birlikte istikrarlı bir şekilde, çok sıkıcı diyetlere girmeden kendimizi sıkmadan devam edecek arkadaşlar arıyorum. Alışverişe gidince çok beğendiği kıyafetin bedenini sorup da maalesef yok onlar standart beden lafından sıkılan ve artık standart beden olmak isteyenler hepinizi bekliyorum.:34:

selam canim.cok iyi yazmissin.bende ramazana kadar 5 6 kilo vermeliyim.hadi bir birimize destek olub.topiki acik ilan edelimmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:

selam canim.cok iyi yazmissin.bende ramazana kadar 5 6 kilo vermeliyim.hadi bir birimize destek olub.topiki acik ilan edelimmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:

Hoşgeldin canım. Bir türlü sonu gelmiyor diyetlerimin. Kendimi bildim bileli diyetteyim. Elbise giyiyorum koca bir göbek, Pantolon beğeniyorum her yerim pörtlüyor. Ramazanda zaten kilo verilmiyor. Onun için bir an önce ideal kiloma ulaşmam lazım.

Ben hesap vermeye başlayayım bir an önce. Bugün çok kaçırdım bile bile. Diyet öncesi yiyebildiğim kadar yedim. İş çıkışı yürümeyi düşünüyorum. Bu arada ne yazıkki masabaşı çalışıyorum. Hareket falan yok tabi. 8-5 sürekli bilgisayarın başında pinekliyorum. Eve gidince çocuklarımdan fırsat bulunca ip atlıyorum. Mekik falan çekiyorum. Koşu bandında yürüyorum haftada 3-4 defa. Ama tabi düzenli yapmadığım için çok fazla işe yaramıyor. Bugünden itibaren az yemek çok hareket hadi hayırlısı bakalım

canım hayırlı olsun gunlugun...ben de 63.5 ıle basladım su an 53.3 um...hedefıne ulasırsın canım ınsallah... ama bıraz duzene gırmek gerekıyor...

selamlar.bende kendim ile ilgili yazayim.evlenmeden once 48 kiloydum.sonrasi tam bir felaket.1 sene icinde 60 kilo oldum:1::1:hamilelikde dogum sonrasi fazla kilom olmadi.yani 60 dim.bir ay once diyete basladim.1 hafta o diyet bir hafta bu diyet gezindim.simdi 55 kiloyum.ilk hedefim 50.ondan sonra 48.insallah beceririz.bu arada boyumda 1.64..hepimize kolay gelsin:46::46:

Aynı hedefteyim bende ramazana kadar 10- 12 kilo kadar vermem gerek diye çıktım yola 4,5 kilosu gitti çok şükür darısı kalan kiloların başına :)

Hadi bakalım seni takip ediyorum. Ramazana kaç kilo vereceğiz görelim :)

hepiniz hoşgeldiniz kızlar.Ben hafta sonu fazla oturamıyorum pc ye. 2 çocukla pek vaktim olmuyor. Bugün olabildiğince dikkat ettim yediklerime. İnşallah bozmam.

Back
X