Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

CizmeliKedii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
184
5
118
Merhaba arkadaşlar :16: Ben 18 yaşında yaklaşık 65 kilo ve 162 boyunda bir genç kızım. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum derken abur cuburları yedim de tabi bunlar bana kilo olarak geri döndü. geçen yıl 59 kiloyken bu yıl 65'e kadar çıktım. Şimdi ramazanda sahurda kahvaltı tarzı beslenerek iftarda da çorba,salata,sebze yemeği şeklinde yiyerek ve bol su içerek bayrama kadar 60'a düşmek istiyorum :34: Katılmak isteyen olursa hem birbirimizi motive ederiz hem de haftalık kilo bildirimleriyle daha dikkatli oluruz yediklerimizde :29:

Günaydın canım,

Ben de 21 yaşında 1.52 boyunda 65 kiloyum.. Geçen yıl 7 ayda 15 kilo verdim diyet ve sporla. Şimdi sporu bırakınca aldım ve 55 kiloya inmek istiyorum.

Sahur da senin dediğin gibi kahvaltı tür domates salatallık 2 dilim ekmek yiyerek günü de daha rahat geçirmeye calısıyorum.

Günaydın canım,

Ben de 21 yaşında 1.52 boyunda 65 kiloyum.. Geçen yıl 7 ayda 15 kilo verdim diyet ve sporla. Şimdi sporu bırakınca aldım ve 55 kiloya inmek istiyorum.

Sahur da senin dediğin gibi kahvaltı tür domates salatallık 2 dilim ekmek yiyerek günü de daha rahat geçirmeye calısıyorum.

Hoş geldin :16: Kilolarımız da hedeflerimiz de aynı :) Paylaşımlarını bekliyorum :8:

Boyumuza göre oranladıgımız da benım 47 kilo olmam lazım. Çirkin olmamak içinnn o kadarr zayıf olmak istemiyorum yüzden çok zayıflıyorum suratım küçülüyo :)

kızlar bende varım ama ben 25 yaşındayım kabul edermisniz :52: 1.63 boyunda 57 kiloyum yaklaşık 4 kg daha versem 53 süper olcak sahurda kahvaltılık akşam hafif yemekler ve su banada uyar :8:

Boyumuza göre oranladıgımız da benım 47 kilo olmam lazım. Çirkin olmamak içinnn o kadarr zayıf olmak istemiyorum yüzden çok zayıflıyorum suratım küçülüyo :)
Çok zayıflık da iyi değil bence. :) Ama baktın 55'e düştün hala vermek istiyorsun devam edersin o zaman :29:

kızlar bende varım ama ben 25 yaşındayım kabul edermisniz :52: 1.63 boyunda 57 kiloyum yaklaşık 4 kg daha versem 53 süper olcak sahurda kahvaltılık akşam hafif yemekler ve su banada uyar :8:
Tabiki de kabul ederiz , hoş geldin :16: Çok fazlalığın yokmuş 4 kiloyu da veririz beraber umarım :)

Nasıl verdin 5 kiloyu, neler yaptın? :34:

canım ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım o 5 kiloyu nasıl verdiğime gelince sade spor bol su ve arada içtiğim yeşilçayın etkisi oldu sanırım yoksa ben o süreçte gece yatmadan 3 tabak kuruyemişte yedim baklava börek kek kızartma pilav herşey yedim yani ama 28 günde o 5 kiloyuda vermiştim :1:

canım ben bu zamana kadar hiç diyet yapmadım o 5 kiloyu nasıl verdiğime gelince sade spor bol su ve arada içtiğim yeşilçayın etkisi oldu sanırım yoksa ben o süreçte gece yatmadan 3 tabak kuruyemişte yedim baklava börek kek kızartma pilav herşey yedim yani ama 28 günde o 5 kiloyuda vermiştim :1:
Anladım canım demek ki kilo vermeye yatkın bir bünyen var şanslı olanlardansın :)

buzamana kadar yeşilçayın sadesini içtim ballısını bide ginkgolusunu içtim ballısı biraz daha iyi sanki zaten sade haftaiçi günde 1 tane içmeye çalışyıroum şimdi ramazan akşamları evde denicem:)
Faydasını görürsün inş :)

Merhaba :) Ben de ramazanda diyet yapıp en azından 3 4 kilo vermeyi hedefliyorum. Aslında 7 kilo vermem gerekiyor 66 kiloyum. Ama Ağustos'a bırakacağım çoğu kısmını, zorlanmamak için :) Kabul ederseniz ben de bu günlüğü kullanmak isterim yediklerimi ve sporumu yazmak için :)

Merhaba :) Ben de ramazanda diyet yapıp en azından 3 4 kilo vermeyi hedefliyorum. Aslında 7 kilo vermem gerekiyor 66 kiloyum. Ama Ağustos'a bırakacağım çoğu kısmını, zorlanmamak için :) Kabul ederseniz ben de bu günlüğü kullanmak isterim yediklerimi ve sporumu yazmak için :)
Hoş geldin diyorum o zaman:16: Günlük spor ve menülerini bekliyorum :)

Bugünkü menümü paylaşayım bakalım neler yemişim :52:
Sahur : 3 yk taze fasulye,domates,salatalık,yeşillik,biraz tel peynir,yarım dilim çavdar ekmeği,2 bardak tek şekerli çay
İftar : 1 kase şehriye çorbası, 3-4 dilim patates,3 köfte,salata,1 kase cacık
Ara : 2-3 bardak çay
2 litreye yakın suyumu da içtim.

Back
X