Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

kızlar ramazan da kilo vermek mümkün müdür gerçekten kendi adıma bilemiyorum her yıl 3 ramazan da kilo fazlayla kapatıyordum dün iftardan önce yarım saat yürüyüş yaptım yediklerime pek dikkat edemiyorum:27::27: 5 kilo fazlam var vermek istiyorum artık

Günlük menülerini ve sporunu burda paylaşırsan birbirimize destek olabiliriz :16:

günlük menümü duysanız topa tutarsınız beni:9:
iftar değil ama sahurda aç kalmayayım korkusuyla çok yiyorum:14::14::14:
kilo bildirimi yaparım ama o olur

Aslında sahuru kahvaltılık tarzı şeylerle geçirince daha rahat ediyor insan :) Kilonu boyunu ve hedefini yazabilirsen tabloya ekleyeyim :)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD]15/07 Kilosu[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÇizmeliKedii[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimbomlukiz[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Swarley [/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kbrkrgz26[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD][/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87[/TD]
[TD]159[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ve_sen[/TD]
[TD]152[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcime_89[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bende kilo vermek istiyorum

yazları spor yaparak ayda 4 kilo verebiliyorum ama ramazan olduğu için zorlanabilrm

sahurda da çok yiyorum aç kalırım diye

ama 2 gündür hiç acıkmadm susamadm sadece akşam üzeri bi halsizlk
sıcakta insanın yemek yiyesi gelmiyor zaten
boyum 1.61 kilom 61
hedef 51

çok umutsuzum yapabileceğimi düşünmüyorm ama motive olursak neden olmasn

iftarda :

1 buçuk kepçe yoğurt çorbası
yarım tabak yeşil fasülye yarım tabak makarna
salata
2 dilim dondurma
0 ekmek

1 saat egzersiz+pilates

1 bardak limonlu zencefilli sıcak su

:8: :8:

Son düzenleme:
sahurda 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta, 2 zeytin, domates, 1 kibrit kutusu peynir, 1 küçük küp kaşar peyniri yemiştim. 1 bardak su içmiştim.
iftarda dünkü gibi, 1bardak su, 2 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak light kola, 5 köfte kızartması, biraz pide, yarım dilim pastırma, 1 tatlı kaşığı tahin pekmek ve yoğurtlu patlıcan salatası yedim.
az önce sporumu da yaptım 30 buçuk dakika bisiklet çevirdim 131 kalori yaktım, dumbella kol harteketlerimi de yaptım. 2 bardak su içtim.
şu an toplam 4 bardak su oldu sahura kadar 8 9 olur sanırım. kemalpaşa tatlısı getirmiş komşu, küçük 1 tane yesem mi diye düşünüyorum :/

Son düzenleme:
sahurda 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta, 2 zeytin, domates, 1 kibrit kutusu peynir, 1 küçük küp kaşar peyniri yemiştim. 1 bardak su içmiştim.
iftarda dünkü gibi, 1bardak su, 2 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak light kola, 5 köfte kızartması, biraz pide, yarım dilim pastırma, 1 tatlı kaşığı tahin pekmek ve yoğurtlu patlıcan salatası yedim.
az önce sporumu da yaptım 30 buçuk dakika bisiklet çevirdim 131 kalori yaktım, dumbella kol harteketlerimi de yaptım. 2 bardak su içtim.
şu an toplam 4 bardak su oldu sahura kadar 8 9 olur sanırım. kemalpaşa tatlısı getirmiş komşu, küçük " tane yesem mi diye düşünüyorum :/

bence yeme tahin yemişin kalorisi çok yüksek yinede sen bilirsn canım :)

Sahur : Biraz tel peynir,1 köfte,1 kase kayısı kompostosu,domates,salatalık,yeşillik,1 dilim çavdar ekmeği
İftar : 1 kase şehriye çorbası,4 yk tavuk sote,2 yk pirinç pilavı,salata,3-4 kaşık cacık
2 litreye yakın su içtim.
Akşam çok mu kaçırmışım ki? :53:

Back
X