Ben iftara doğru yaptım.cunku uykuda biriken idrar isteniyorMerhaba hanimlar malum ramazan ayindayiz oruc tutuyoruz bolsu iciyoruz. Ben sahura kadar uyumuyorum . Adetim 4 gun gecikti gebelik testi yapmak istiyorum ama hangi zamanda yaoiim bilemedim iftara dogru mu
Hamis misin peki insallahBen iftara doğru yaptım.cunku uykuda biriken idrar isteniyor
Yok :)Hamis misin peki insallah
O zaman Rabbim.gonlune gore versin insallah .Yok :)
Zaten biz planlamiyoruz henüz
Ben adetim 14 gündür olmayinca öyle sanip korkuyla test yapmıştım
Ovulasyon testi denedin miO zaman Rabbim.gonlune gore versin insallah .
Ama ben insallah hamileyimdir 2 seneye yaklastik
Ah ahh denemez miyim doktorlada takibini yaptik hersey cok iyi ama olmayinca olmuyor sanirim nasipOvulasyon testi denedin mi
Öyle çok tutturanlar var ? Başka türlü yumurtlama gunumuzu tahmin etmek bence çok zor
Tesekkurler yapicam bugun insallah 2. Cizgiyi de gorurum saglikli bi bebis olur insİftara doğru yapın inşaAllah
Bu defa olmuş olabilirAh ahh denemez miyim doktorlada takibini yaptik hersey cok iyi ama olmayinca olmuyor sanirim nasip
InsallahhBu defa olmuş olabilir
Umutlu olun
Güzel haberlerinizi alırız insallah
InsallahSabah ilk idrarla yapiliyor diye biliyorum. Zaten gununuz gecmis varsa ever cift cizgiyi gorursunuz insallah
Merhaba bende yeni katıldım aranıza hamile misiniz benim de 2 yılım oldu her ay bekleyiş içerisindeyimOvulasyon testi denedin mi
Öyle çok tutturanlar var ? Başka türlü yumurtlama gunumuzu tahmin etmek bence çok zor
Ben 2022 de deneyeceğimMerhaba bende yeni katıldım aranıza hamile misiniz benim de 2 yılım oldu her ay bekleyiş içerisindeyim
Günün geçmiş normal sağlıklı bir gebelik her halükarda çıkar testte hangi kaçıncı idrar olduğu fark etmez şuanda da yapsan çıkar su içipte yapsan yine çıkarMerhaba hanimlar malum ramazan ayindayiz oruc tutuyoruz bolsu iciyoruz. Ben sahura kadar uyumuyorum . Adetim 4 gun gecikti gebelik testi yapmak istiyorum ama hangi zamanda yaoiim bilemedim iftara dogru mu
Merhaha ramazanda ovulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuzOvulasyon testi denedin mi
Ben bilmiyorumMerhaha ramazanda ovulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?