Ellerine sağlık canımMerhaba
Dünden bezelye yemeğim vardı
Yanına pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum
Salata , yoğurt ve hurma eşliğinde
Herkese hayırlı Ramazanlar arkadaşlar
Dünden taze fasulye var,
yanına çorba ve salata yapmayı düşünüyorum.
Ardından da karpuz kavun,
İlk gün menüsü için yeterli gelir sanırım.
herkese hayırlı ramazanlar :)
bizim bugün ki menümüz; zeytinyağlı yeşil fasülye,tavuklu pirinç pilavı,sebzeli mercimek çorbası ve salata..daha saatler var ama şimdiden iyi iftarlar herkese :)
sahurda ise genelde kahvaltı yapıyoruz biz,ağır şeyler tüketmemeye çalışıyoruz.
Bizim evin tek iyi niyetlisi benimDiğlerleri niyetli. Menü söyle imiş
Mercimek Corbası
İslim Kebabı
Pirinc Pilavı
tatlı (ben alıcam giderken:))
Ellerine sağlık canımHayırlı ramazanlar
Canım oruçlu iken canımız bir çok şey istiyoreşim zeytinyağlı kıymalı biber dolması istedi yanına ne yapsam karar veremedim :)
eşim zeytinyağlı kıymalı biber dolması istedi yanına ne yapsam karar veremedim :)
Teşekkür ederim Nevresteengin bilgilerinden yararlanmayı düşünüyorum bu topikte
Dünkü sahur menüsü :
Patates kızartması ( Biliyorum tuzlu ama ben çok seviyorum napim)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Haşlanmış yumurta ( Ben sevmediğimden yemedim )
Canım çok sağol hep beraber birbirimizi fikir vererek bu ramazanı geçireceğiz inşaallahEllerine sağlık canım Ama yumurta tok tutuyor Haşlama yiyemiyorsan başka şekilde yemeğe çalış
benim bugün menüm yok çünkü kaynanamlara yemeğe gidiyoruzyarından itibaren bende yazarım inşallah sizden de fikir alırım çalışan biri olarak eve git yemek yap çok zor oruç halle keşke hergün misafirliğe gitsek haftasonlarıda ben alsam
bizde de fırında köfteli patates, semizotlu bulgur pilavı, yoğurtlu patlıcan salatası, közlenmiş domates ve biber ,kayısı hoşafı ve kavun karpuz :)
bu hafta misafir kabul edeceğim misafir menümü de buradaki yemek yarışmalarındaki yemeklerden de yapacağım.
Ellerine sağlıkbizde de fırında köfteli patates, semizotlu bulgur pilavı, yoğurtlu patlıcan salatası, közlenmiş domates ve biber ,kayısı hoşafı ve kavun karpuz :)
bu hafta misafir kabul edeceğim misafir menümü de buradaki yemek yarışmalarındaki yemeklerden de yapacağım.
Neyse hiç yoktan iyidir canım
Ablam da böyle dedi ama
Diğer türlü de sevmiyorum
Tek haşlanmış yumurtanın sarısını severim ama asıl protein de beyazdaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?