Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Dünden taze fasulye var,
yanına çorba ve salata yapmayı düşünüyorum.
Ardından da karpuz kavun,
İlk gün menüsü için yeterli gelir sanırım.

Hayırlı Ramazanlar cümleten.

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar :)

bizim bugün ki menümüz; zeytinyağlı yeşil fasülye,tavuklu pirinç pilavı,sebzeli mercimek çorbası ve salata..daha saatler var ama şimdiden iyi iftarlar herkese :)

sahurda ise genelde kahvaltı yapıyoruz biz,ağır şeyler tüketmemeye çalışıyoruz.

Hayırlı RamazanlarEllerine sağlık

Bizim evin tek iyi niyetlisi benim Diğlerleri niyetli. Menü söyle imiş

Mercimek Corbası
İslim Kebabı
Pirinc Pilavı
tatlı (ben alıcam giderken:))

Ellerine sağlık canımHayırlı ramazanlar

Teşekkür ederim Nevreste engin bilgilerinden yararlanmayı düşünüyorum bu topikte

Dünkü sahur menüsü :

Patates kızartması ( Biliyorum tuzlu ama ben çok seviyorum napim )
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Haşlanmış yumurta ( Ben sevmediğimden yemedim )

eşim zeytinyağlı kıymalı biber dolması istedi yanına ne yapsam karar veremedim :)
Canım oruçlu iken canımız bir çok şey istiyorAma iftar sonrası çorbadan sonra tıkanabiliyoruzEğer kalabalık değilseniz yada ben olsam yanına çorba,salata, ayran vaya cacık yapardımYeterli olurdu Afiyet olsun

Canım çok sağol hep beraber birbirimizi fikir vererek bu ramazanı geçireceğiz inşaallahEllerine sağlık canımAma yumurta tok tutuyorHaşlama yiyemiyorsan başka şekilde yemeğe çalış

benim bugün menüm yok çünkü kaynanamlara yemeğe gidiyoruz yarından itibaren bende yazarım inşallah sizden de fikir alırım çalışan biri olarak eve git yemek yap çok zor oruç halle keşke hergün misafirliğe gitsek haftasonlarıda ben alsam

bizde de fırında köfteli patates, semizotlu bulgur pilavı, yoğurtlu patlıcan salatası, közlenmiş domates ve biber ,kayısı hoşafı ve kavun karpuz :)

bu hafta misafir kabul edeceğim misafir menümü de buradaki yemek yarışmalarındaki yemeklerden de yapacağım.

Canım çok sağol hep beraber birbirimizi fikir vererek bu ramazanı geçireceğiz inşaallahEllerine sağlık canımAma yumurta tok tutuyorHaşlama yiyemiyorsan başka şekilde yemeğe çalış

Ablam da böyle dedi ama
Diğer türlü de sevmiyorum
Tek haşlanmış yumurtanın sarısını severim ama asıl protein de beyazdaymış

Allah kolaylık versin canım evde oturduğum halde çok zor geliyor alışırız inşaallahOhhhhhhhh ne güzel kayınvalide döktürmüştür şimdiGüzel olur aslında ramazanda yapacak birileri olsaAma ben yemek yaparak vaktimin birazını geçiririm diye düşünüyorum

menün tam bana göreymiş ellerine sağlık :) cincik semizotunu çok severim,yemeğini ve salatalarını yaparım ama pilavını hiç duymamıştm anlatsana nasıl yapıyorsun

Ellerine sağlıkMisafir menülerinide paylaşırsan fikir olur bizlerede

Bi de şey bu akşam giderken kuruyemiş alacağım inşallah
Badem, ceviz, fındık iyi gelirmiş te
Sahurun ardından biraz yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…