Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

bu gecede kızım makarna istiyor :)
gece gece makarna yiyecekmiş hanımefendi anneyede yapmak düşer artık :)

Merhaba
Ramazan ayının son sahur gecesine geldik çok şükürBeraber çok güzel bir Ramazan ayı geçirdikRabbim tekrarını yaşamayı nasip etsin inşaallah

amin canım allahım seneye saglıkla huzurla evimizde bereketle oruc tutmayıı nasip etsin. ben bu sene ramazana cok zevk alarak oruc tuttum çok şükür allahım sıhhat verdi bende ibadetimi yaptım :)

bayram için ev baklavası yapmak istiyorum inşallah yapabilirim ilk defa baklava yapmayı deneyecegim :) sizlerlede paylaşmak istiyorum bakalım begenecekmisiniz

amin canım allahım seneye saglıkla huzurla evimizde bereketle oruc tutmayıı nasip etsin. ben bu sene ramazana cok zevk alarak oruc tuttum çok şükür allahım sıhhat verdi bende ibadetimi yaptım :)
Amin..
Allah kabul etsin
bayram için ev baklavası yapmak istiyorum inşallah yapabilirim ilk defa baklava yapmayı deneyecegim :) sizlerlede paylaşmak istiyorum bakalım begenecekmisiniz

Bekliyorum ablacığım

Merhaba
Ramazan ayının son sahur gecesine geldik çok şükürBeraber çok güzel bir Ramazan ayı geçirdikRabbim tekrarını yaşamayı nasip etsin inşaallah
Amin canım gerçekten bu ramazan sizle beraber çok güzel geçti eminim herkes benim gibi düşünüyor inşahlla hep beraber niçe ramazanlara sağlıkla huzurla
Hayırlı bayramlar herkese

Son düzenleme:
mutfakdaslarim

11 ayin sultani bugun veda ediyoe bizlere.. arefemiz ve bayramimiz mubarek olsun hepimiz icin insaAllah.. seneye ayni topicte bulusmak nasip olsun insaAllah

Fırın sütlaçlarım.

Amin canım gerçekten bu ramazan sizle beraber çok güzel geçti eminim herkes benim gibi düşünüyor inşahlla hep beraber niçe ramazanlara sağlıkla huzurla
Hayırlı bayramlar herkese
Amin inşaallahHayırlı bayramlar canım
mutfakdaslarim

11 ayin sultani bugun veda ediyoe bizlere.. arefemiz ve bayramimiz mubarek olsun hepimiz icin insaAllah.. seneye ayni topicte bulusmak nasip olsun insaAllah
Hayırlı bayramlar canım
Fırın sütlaçlarım.

Ellerinize sağlık

Herkese merhaba bugün arefe bayramdan birgün öncesi çok şükür bugüne gelip orucumuzu sağlıkla tuttukRabbim tekrarını yaşamayı nasip etsinSeneye tekrar birlikte olmak dilekleriyle hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum

Nevreste kavınvaliden şimdi sana ne güzel yemekler yapmıştır:)

Bizim menü,

Domates çorbası
Patates yemeği (Çok severim)
Tavuklu pilav
Salata
Ev yapımı vişne suyu
Sütlaç
Milföyden şöbiyet

Çok güzel paylaşımlar oldu ramazanda.Ramazanın nasıl geçtiğini anlamadım yemek sayfalarında.Herkesin eline sağlık.Tüm yemekseverlerin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Evet son gün insan bir hüzüleniyor nice ramazanlara
Bu gün bayramda ikram edeçeğim yemeklerimi yaptım
İçli köfte
Yaz dolması yanıda sarmasıyla
Lahana sarması
Ayran aşı çorbası
Tatlımız bu bayram hazır
Herkese hayırlı iftarlar
Mutlu sağlıklı bir bayram diliyorum iyiki varsınız

Son düzenleme:
Çok güzel paylaşımlar oldu ramazanda.Ramazanın nasıl geçtiğini anlamadım yemek sayfalarında.Herkesin eline sağlık.Tüm yemekseverlerin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Gercekten çok güzel ve bol yemek tarifli bir ramazan oldu iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…