Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Allah kabul etsin canımEllerine sağlıkRabbim tekrarını yaşatsın inşaallah

Sahurda normalin dışına çıktım bu sefer biraz abarttımda domatesli spagetti,et döner,çigköfte,pişmaniye az az yesemde farkındayım çoşmuşum sonradan mide sorunu çekince farkettim siz benim gibi yapmayın sakın

Menümüz;Menü benden haftasonu izinli olunca ben hazırladım
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
Böğürtlenli dondurma

Herkese hayırlı iftarlar

Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası ayran salata
Hayırlı iftarlar menüme ek yapabilirim böreğim az yanına ne yapsam

Son düzenleme:
Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası ayran salata

Karışık kızartma olabilir.Ya da sıcak bir çorba.Soğuk çorbaları ben açken yiyemiyorum.Bizde de mısır çorbası yapılır.Hiç yiyemem onu.Açken aç olduğum için,doyduktan sonra da tok olduğum için.Sonra da tembellikten unuturum.

Afiyet olsun
Hayırlı iftarlar
Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canımHayırlı iftarlar

Ben bugün iftarda annemdeyim
Çorba belli değil henüz
Lahmacun ,yeşillik,közlenmiş biber,salata,turşu
Hayırlı iftarlar

herkese hayirli iftarlar..

bugun yeni evimizin muftak dolaplari takildi ve mutfak oldugunu nihayet anladik : )

kucuk olsun bizim olsun insaAllah yeni mutfagimda cesit cesit yemek yapmak nasip olur

bugun ki yemeklerim

corba
patatesli taze fasulye
hazir manti
kavun
yogurt
ve bol bol su : )

hamile hamile yemek yapmak eziyet gibi geliyor ama güzel gözlüme kıyamadım yine donattım sofrayı :)
mercimek çorbası
karnıyarık
pilav
cacık
salata
irmik helvası
benim menümde böyle

Akşam misafirim var iftara aslında tam karar veremedim ne yapcağımı şimdilik menüm

-Mercimek çorbası yada yayla çorba
-tas kebabı
-pilav
-yaprak sarma
-biber kızartma
-börek
-tatlı olarakda ya hazır yada yetiştirebilirsem muhallebili kadayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…