• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

herkese hayirli geceler gecmis kadir geceniz mubarek olsun insaAllah :16:

biz coook guzel bir kadir gecesi gecirdik dualarin kuranlarin yaninda ablam enistem ve melek gibi yegenlerimle birlikteydik :16:

yemek olarak sulu kofte pilav corba salat karpuz vardi aksam da hazir tatli : )

nevreste ablacim sulu koftemi begendiler yapabilmisim cok sevindik :16:

haftaya da diger ablamlar gelecek insaAllah :16:

Ramazani Serif arti veda ediyor bize.. Sene ye de kavusmak nasip olsun insaAllah. Manevi acidan hepimiz nasiplenmisizdir insaAllah :16:
Allah kabul etsin canım:16:Ellerine sağlık:56:Rabbim tekrarını yaşatsın inşaallah:54:

Sahurda normalin dışına çıktım bu sefer biraz abarttımda domatesli spagetti,et döner,çigköfte,pişmaniye az az yesemde farkındayım çoşmuşum sonradan mide sorunu çekince farkettim siz benim gibi yapmayın sakın:17::52:

Menümüz;Menü benden haftasonu izinli olunca ben hazırladım:21:
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
Böğürtlenli dondurma

Herkese hayırlı iftarlar:56::16:

Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Yl492.jpg

Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası :56:ayran salata
Hayırlı iftarlar :16:menüme ek yapabilirim böreğim az yanına ne yapsam :31:

Son düzenleme:
Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası :56:ayran salata

Karışık kızartma olabilir.Ya da sıcak bir çorba.Soğuk çorbaları ben açken yiyemiyorum.Bizde de mısır çorbası yapılır.Hiç yiyemem onu.Açken aç olduğum için,doyduktan sonra da tok olduğum için.:1:Sonra da tembellikten unuturum.:9:

Sahurda normalin dışına çıktım bu sefer biraz abarttımda domatesli spagetti,et döner,çigköfte,pişmaniye az az yesemde farkındayım çoşmuşum sonradan mide sorunu çekince farkettim siz benim gibi yapmayın sakın:17::52:

Menümüz;Menü benden haftasonu izinli olunca ben hazırladım:21:
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
Böğürtlenli dondurma

Herkese hayırlı iftarlar:56::16:
Afiyet olsun:56::1:
Hayırlı iftarlar:16:
Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Yl492.jpg
Ellerine sağlık canım:56:
Limonlu ıslak kek.Devamlı yaptığımız bir pasta.Çok güzel oluyor.Üstünün çikolatası biraz bozuldu idare edin:)

I0esk.jpg

Tarifi burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/356877-nefis-limonlu-islak-kek-resimli.html
Ellerine sağlık canım:56:
Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:

Ben bugün iftarda annemdeyim:56:
Çorba belli değil henüz:1:
Lahmacun ,yeşillik,közlenmiş biber,salata,turşu:56:
Hayırlı iftarlar:16:

herkese hayirli iftarlar..

bugun yeni evimizin muftak dolaplari takildi ve mutfak oldugunu nihayet anladik : )

kucuk olsun bizim olsun insaAllah yeni mutfagimda cesit cesit yemek yapmak nasip olur :16:

bugun ki yemeklerim

corba
patatesli taze fasulye
hazir manti
kavun
yogurt
ve bol bol su : )

hamile hamile yemek yapmak eziyet gibi geliyor ama güzel gözlüme kıyamadım yine donattım sofrayı :)
mercimek çorbası
karnıyarık
pilav
cacık
salata
irmik helvası
benim menümde böyle

Akşam misafirim var iftara aslında tam karar veremedim ne yapcağımı şimdilik menüm

-Mercimek çorbası yada yayla çorba
-tas kebabı
-pilav
-yaprak sarma
-biber kızartma
-börek
-tatlı olarakda ya hazır yada yetiştirebilirsem muhallebili kadayıf :-)

Back
X