• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

herkese hayirli geceler gecmis kadir geceniz mubarek olsun insaAllah :16:

biz coook guzel bir kadir gecesi gecirdik dualarin kuranlarin yaninda ablam enistem ve melek gibi yegenlerimle birlikteydik :16:

yemek olarak sulu kofte pilav corba salat karpuz vardi aksam da hazir tatli : )

nevreste ablacim sulu koftemi begendiler yapabilmisim cok sevindik :16:

haftaya da diger ablamlar gelecek insaAllah :16:

Ramazani Serif arti veda ediyor bize.. Sene ye de kavusmak nasip olsun insaAllah. Manevi acidan hepimiz nasiplenmisizdir insaAllah :16:
Allah kabul etsin canım:16:Ellerine sağlık:56:Rabbim tekrarını yaşatsın inşaallah:54:

Senledemi hemşoyuz yoksam biz :52:[/QUOTE]

Evet tanem çok şükür bize her yer MALATYA :9::10::10:

Sahurda normalin dışına çıktım bu sefer biraz abarttımda domatesli spagetti,et döner,çigköfte,pişmaniye az az yesemde farkındayım çoşmuşum sonradan mide sorunu çekince farkettim siz benim gibi yapmayın sakın:17::52:

Menümüz;Menü benden haftasonu izinli olunca ben hazırladım:21:
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
Böğürtlenli dondurma

Herkese hayırlı iftarlar:56::16:

Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Yl492.jpg

Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası :56:ayran salata
Hayırlı iftarlar :16:menüme ek yapabilirim böreğim az yanına ne yapsam :31:

Son düzenleme:
Bu günkü menüm Dünkü arnavut böğreği nohutlu kuru fasülyeli semiz otu çorbası :56:ayran salata

Karışık kızartma olabilir.Ya da sıcak bir çorba.Soğuk çorbaları ben açken yiyemiyorum.Bizde de mısır çorbası yapılır.Hiç yiyemem onu.Açken aç olduğum için,doyduktan sonra da tok olduğum için.:1:Sonra da tembellikten unuturum.:9:

Sahurda normalin dışına çıktım bu sefer biraz abarttımda domatesli spagetti,et döner,çigköfte,pişmaniye az az yesemde farkındayım çoşmuşum sonradan mide sorunu çekince farkettim siz benim gibi yapmayın sakın:17::52:

Menümüz;Menü benden haftasonu izinli olunca ben hazırladım:21:
Kıymalı patlıcan musakka
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Hoşaf
Ağlayan pasta
Böğürtlenli dondurma

Herkese hayırlı iftarlar:56::16:
Afiyet olsun:56::1:
Hayırlı iftarlar:16:
Kabak sufle.Mücvere benziyor biraz.Daha hafifi ama.Borcamda çekemedim.Tabağa koyup çekebildim.

Yl492.jpg
Ellerine sağlık canım:56:
Limonlu ıslak kek.Devamlı yaptığımız bir pasta.Çok güzel oluyor.Üstünün çikolatası biraz bozuldu idare edin:)

I0esk.jpg

Tarifi burada.

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/356877-nefis-limonlu-islak-kek-resimli.html
Ellerine sağlık canım:56:
Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:

Ben bugün iftarda annemdeyim:56:
Çorba belli değil henüz:1:
Lahmacun ,yeşillik,közlenmiş biber,salata,turşu:56:
Hayırlı iftarlar:16:

herkese hayirli iftarlar..

bugun yeni evimizin muftak dolaplari takildi ve mutfak oldugunu nihayet anladik : )

kucuk olsun bizim olsun insaAllah yeni mutfagimda cesit cesit yemek yapmak nasip olur :16:

bugun ki yemeklerim

corba
patatesli taze fasulye
hazir manti
kavun
yogurt
ve bol bol su : )

hamile hamile yemek yapmak eziyet gibi geliyor ama güzel gözlüme kıyamadım yine donattım sofrayı :)
mercimek çorbası
karnıyarık
pilav
cacık
salata
irmik helvası
benim menümde böyle

dün fellah köftesi yaptım. cok güzel oldu.. kalanı dolaba koymuştum, sahurda soğuk soğuk yedim bikaç top... soğuk daha mı güzeldi ne :56:

Akşam misafirim var iftara aslında tam karar veremedim ne yapcağımı şimdilik menüm

-Mercimek çorbası yada yayla çorba
-tas kebabı
-pilav
-yaprak sarma
-biber kızartma
-börek
-tatlı olarakda ya hazır yada yetiştirebilirsem muhallebili kadayıf :-)

Back
X