Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba pufy ben de geçen yıl kadınlar kulübünde 64.5 kilodan 52.2 kiloya geriledim.
son 7 aydır da ideal kilom olan 54 kg ile onun 1 yada 2 kg altında gidip geliyorum. yani korumadayım ben de müsaden olursa burada günlük yediğimi içtiğimi yazmak isterim.
topiğin hayırlı olsun.![]()
Kilolarınız dikkate alınacaktırBen bugün hatta regl'm bitene kadar tartılmayı düsünmüyorum cünkü şişlik olcagı icin gerçek kilomu göstermicek benimde moralim bozulcak normaliyle. Az once uyandım hemen 1 brdk su icip k-fleks yedim (canım istemesede ben oruc degilim baskısı üzerimde) Sanıırım midem baya kücülmüs ki aksama kadar dururum bunla
![]()
Biliyorum sizi hatta sizin topiğinizde menümü söyleyip ne yapmam gerektigini soylemiştimHoşgeldiniz
![]()
Biliyorum sizi hatta sizin topiğinizde menümü söyleyip ne yapmam gerektigini soylemiştimHoşgeldiniz
![]()
![]()
![]()