Daha çok sıvı üzerine düşünüyorum hande erçel diziye başlamadan önce 1 hafta sadece corba ve sıvı şeyler içmiş öyle yapıcam bol su :)Detoksu nasıl yapacaksın :)
5 kilo vermişDetoksu nasıl yapacaksın :)
Bende senin gibi düşünüyordum ama bunu durdurmak için hurma ve spor yapıcaz ve spor yaptıkdan sonra su yani boş kalmıycazki hiç yemeyelim tatlı vs zaten spor yaptıkdan sonra ' bu kadar sporu boşumamı yaptım bem yemiycem ' diyebilicez oyüzden bu postu açtım çünkü ben bu seferde yapamazsam bırakıcam artıkkeske bu konuda biraz iradem olsa da versem.5 kilo fazlam var :)
ama eminim iftardan sonra tatliya gömülürüm ben
Daha çok sıvı üzerine düşünüyorum hande erçel diziye başlamadan önce 1 hafta sadece corba ve sıvı şeyler içmiş öyle yapıcam bol su :)
5 kilo vermiş
İyi gene ben 1.60Tabi kurallar katı değilse varım
Boy 1.56
Kilo 64.5
Yok canım ya arada bir kilo güncellemesi yapmanız ve bırakmadığınıza dair bir şeyler yazsanız yeter bende karşıyım katı kurallara ama bir şey şart o da kilo vermekk bozmayın sadece :)Ben başlangıcı yaptım
İlk olarak 2 kilo verdim bir ayda ama gruplara giremiyorum
Vaktim olmuyor pek çünkü
Hergun girme zorunluluğu yoksa eşlik edebilirim
Kızlar kilolarımız yakın bence bu sefer başarmalıyız valla bıktım dışardaki incecik kızları görmekten kendimi duba gibi hissediyorumİyi gene ben 1.60
Kilo 68
Ozaman başlıyoruz yarın detoks+leslie var yarım saat başlıycakmısın yoksa direk ramazanda diyetemi başlıycaksın :)Evet duymuştum onu. Ben de sıvı ve proteine yöneleyim bu hafta.
Yarışa ben de varım:))
İyi gene ben 1.60
Kilo 68
Ozaman başlıyoruz yarın detoks+leslie var yarım saat başlıycakmısın yoksa direk ramazanda diyetemi başlıycaksın :)
Onu yaparım
Yok canım ya arada bir kilo güncellemesi yapmanız ve bırakmadığınıza dair bir şeyler yazsanız yeter bende karşıyım katı kurallara ama bir şey şart o da kilo vermekk bozmayın sadece :)
Ben 5yil öncesinde 50 kiloydum ardarda iki gebeliğim oldu daha ne göbek eridi ne basenAynı sayılırız:) başlayalım da kurtulalım
Benimki direkt diyet olacak :) ama sıvıya önem vereceğim. Zaten 15 gündür 2.5 kilo verdim aslında hamurişi ve tatlıyı keserek ama yetmiyor ya. Daha sıkı olması lazım. Spora da ramazanda başlayacağım inş. Spor salonuna gideyim diyorum bu hafta içi başlarım muhtemelen ama gün belli değil. Buraya yazarım :))
Kızlar lütfen bozmayın amaaaaOnu yaparım
Ama her öğünde ne yedim yazamam
O zaman başlıyoruz
Zaten ilk etapta sofrada az yiyerek başladım ben
Bı 5 kilo verebilsemm gerisi kolay gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?