- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ya ben selülit falan takmıyorum ama kilo verince o sarkık hiç hoş olmuyorAma yine de bu bikac gün beni yormayacak bir kaç hareket yapacağım. Sporsuz da olmuyor bi arkadaş kilo vermiş kolları sarkmış sonra toparlaması zor olur
Of ben o basenler yüzünden hep uzun giyiniyorum bıktımBen 5yil öncesinde 50 kiloydum ardarda iki gebeliğim oldu daha ne göbek eridi ne basen
Ben 5yil öncesinde 50 kiloydum ardarda iki gebeliğim oldu daha ne göbek eridi ne basen
Ama ben çok kararlıyımKızlar lütfen bozmayın amaaaaistediğiniz şekilde verin verelim ben buraya kendi yaptıklarımıda yazıcam tavsiyelerimizide yazalım listeye ekliyorum :)
Kızlar lütfen bozmayın amaaaaistediğiniz şekilde verin verelim ben buraya kendi yaptıklarımıda yazıcam tavsiyelerimizide yazalım listeye ekliyorum :)
AynenOf ben o basenler yüzünden hep uzun giyiniyorum bıktım
Ha gayret o zaman hedef koyalım ama ayda şu kadar kilo vermek zorunlu olsunAynen ya ben de 48dimhatta 2 3 yıl önce bile. 20 kilo aldım resmen
Kilo aldıkça insan kadın olmaktan çıkıyor resmen giyinmek bile istemiyorum ama artık sonYok kesinlikle bozmayalım olmuyor ya daha kaç kilo alacağız yeter
Kaç olsun kızlar beraber karar verelim onaAynen
Bı kot bı tişört günlerimi özledim
Ha gayret o zaman hedef koyalım ama ayda şu kadar kilo vermek zorunlu olsun
Ec ne??Kızlar sizden bir şey rica edicem yarın ecye çıktıkdan sonra fotoğrafınızı çekin ve ramazan sonundada çekin sonra bakalım ne kadad fark olmuş olurmu ? Buraya atmasak bile kendimiz bakalım
Kızlar sizden bir şey rica edicem yarın ecye çıktıkdan sonra fotoğrafınızı çekin ve ramazan sonundada çekin sonra bakalım ne kadad fark olmuş olurmu ? Buraya atmasak bile kendimiz bakalım
İlk ay 3 uygun olmaz mı??Kaç olsun kızlar beraber karar verelim ona
Ec ne??((
Tartı demi
Ay o kadar kiloluyum biseyden haberim yok
Ayy bende bir 48e düşsemmm daha ne isterimji hemen alışveriş :))Ben de 2 hafta önce ve bugün çektim ama 2.5kilo olduğundan hiç farkedilmiyor :)
Bide 48 50 kilo fotoğraflarımla kolaj yapıp cıktı aldım buzdolabına aşacağım
Ayyy yanlış yazdımm gece gece güldürdün :)) wc yazıcaktım özür dilerim
Bana uyar o zaman anlaştık:))Kızlar bence 7 kilo olsun hedefimiz 27 haziran son olurmu ?
Ay yok canım ya benim yanaklar gözleri kısıyor artık okadat tombişki yanlış yazdım
Ben de diyorum ec ne
Ay benim ikizlerim var 7 aylık oldular
Pek çıkmıyoruz dışarı
Dedim yeni bişey çıktı ben bilmiyorum
:))
Ay yok canım ya benim yanaklar gözleri kısıyor artık okadat tombişki yanlış yazdım
İlk ay 3 uygun olmaz mı??
Siz beni görseniz elektrikli Süpürge gibi yiyorum
Zaten bı öğün normal seviyede yesem göbek şişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?