- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Doydum diyemem ama 59u bir an once gormek istiyorum, sabirsizlaniyorum diyebilirim, o yuzden canim hicbir sey istemiyor :)Afiyet olsun Menün çok hafif canım :) doydun mu ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doydum diyemem ama 59u bir an once gormek istiyorum, sabirsizlaniyorum diyebilirim, o yuzden canim hicbir sey istemiyor :)Afiyet olsun Menün çok hafif canım :) doydun mu ki.
Super :))KIZLAT 64.7 çıktım 65.5den bir gündee![]()
Bende senin gibi az yiycem artıkSuper :))
harikasin cok guzel bir baslangic.. insallah istedigin kiloya beklediginden daha kisa zamanda ulasirsin canim :)KIZLAT 64.7 çıktım 65.5den bir gündee![]()
Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayımKIZLAR HERKES İFTARDAN HEMEN ÖNCE TARTILIP YAZICAK ASIL DİYET BUGÜN BAŞLADI TAMAMMI
Tamam cabım sorun değil :))Canım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
İnşallah canım hepimizharikasin cok guzel bir baslangic.. insallah istedigin kiloya beklediginden daha kisa zamanda ulasirsin canim :)
bayramda 59.9 görüyoruz di mi canımCanım ben regliyim haftaya cuma başlıcam tutmaya kilomu sabah aç karnına tartılayım yazayım
Geçeriz bile sporda yaparsakkbayramda 59.9 görüyoruz di mi canım![]()
Niye yapamıyoraunsu an itibariyle 66.2. iftarda ise izgara tavuk salata,yogurt corbasi yemeyi düsünüyorum. spor sanirim bugün yapamam![]()
bence de az ye canım eğer çok zor olmayacaksa. işin %70-80i az yemek bence. en azından benim bünyem o şekilde kilo veriyor.
Bende senin gibi az yiycem artıkbu gazla spor yaparım birde
![]()
ay inşallah ya, valla nasıl özledim 50leri anlatamam. şu an o kadar odaklandım ki bir an önce 59.9u görmeye, canım hiç yemek falan yemek istemiyor, aklıma bile gelmiyor :))Geçeriz bile sporda yaparsakk
Bende senin sayende çorbayı bile yemedim erişte var diye 1 havuç 3 hurma 2 kaşık yoğurt ve yarısı bitmedi bile doydum çok mutluyumay inşallah ya, valla nasıl özledim 50leri anlatamam. şu an o kadar odaklandım ki bir an önce 59.9u görmeye, canım hiç yemek falan yemek istemiyor, aklıma bile gelmiyor :))
Canım sen 73.9 falan değilmiydinCanımsedef77 benim kilom 74,2 iftardan önce tartıldım
bugün hareketli bir gündü yorgunum biraz. ama iftardan sonra eger enerjim olursa yarim saat yaparim belkiNiye yapamıyoraun![]()
Tamamdırbugün hareketli bir gündü yorgunum biraz. ama iftardan sonra eger enerjim olursa yarim saat yaparim belki