Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canım inşallahKızlar sizin günlükte baya aktif çok takdir ediyorum hevesiniz Azminizi
Başarılar dilemek için uğradım inşallah herkes gönlünden geçen kiloya tez zamanda kavuşur
Hayırlı ramazanlar herkese![]()

Teşekkür ederiz canım sana da hayırlı ramazanlar. Yeni yarışmalar başlarken herkes çok hevesli oluyor da sonra 3-5 kişi tek kalıyorKızlar sizin günlükte baya aktif çok takdir ediyorum hevesiniz Azminizi
Başarılar dilemek için uğradım inşallah herkes gönlünden geçen kiloya tez zamanda kavuşur
Hayırlı ramazanlar herkese![]()
bir buçuk saat yürüyüşümü yaptım geldim şimdi kahvemi içiyorum küçük bir bitter ile (yağ yakıyor diye duymuştum). oğlum iki yaşında
Jillan hep çok zorluyor hemde sıkılıyor insan
- 10.000 adım (iftardan önce 5.000 iftardan sonra 5000)
- Jillian 30 day shred (zar zor yaptım ama fena terletiyor)
- Mekik (ilk gün 50 tane yaptım)
Jillan hep çok zorluyor hemde sıkılıyor insanoyuzden ben artık 15er dakika killian sonra leslie yapıcam
Ben şimdi sahur yaptım yatacağım inşallahKaPrisLiPazen nerelerdesinn
3 mil canım en iyisiAynen canım bende düşünüyorum 2. Seviyeye nasıl geçeceğim belki 1 ay boyunca aynı seviyeyi yaparım. Sende yapabildiğin kadar yap çokta zorlamamak lazım leslie yapmanda çok iyi olmuş kaç mil yapıyorsun
Bende 3.5 litre 4 diyordum ama içemedim midem bulandı3.5 litre de su içtim toplamda bugün![]()

Bende 3.5 litre 4 diyordum ama içemedim midem bulandı![]()
Daha bünye yeni yeni alışıyor düZene ama onada alışıcak eminimm :))Ben de 4 yapayım dedim ama olmadı:))