Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Ben de iftara davetliydim .
Bir küçük biber dolması, bir lokma haslanmis tavuk , 1 sigara böreği yedim.
Eve gelince zeytin yağlı sarma yapmıştım. Nasıl olduğunu merak edip bir tane tadına baktım. 2 tane kiraz bir kuru kayısı yedim .

meyve soleni :) yemedim iftarda sadece karpuz yetti.
Kiraz kayisi ve seftali sahura ertelendi..

sahur menum:
bir haslanmis yumurta
iki dilim peynir
domates salatalik yesil biber maydanoz dereotu
iki bardak ayran
bir hurma bir ceviz
seftali kayisi ( yarim yerim; esimle paylasiriz) 5-6 kiraz

selam kızlar.
sabah 2 haşlanmış yumurta, filtre kahve
ara 5 kaşık yoğurt
öğle 1 paket altınbaşak kepekli bisküvi, 1 paket eti form limon lifli bisküvi, 1 adet eti burçak kakaolu bisküvi, filtre kahve
akşam 1 kase yoğurt, maydanoz, semizotu
ara 4 kaşık yoğurt, filtre kahve

bisküvileri eriteyim diye 1 saat yürüyüş yaptım, yarısını eritebildim :KK48: 2 litre su.
canimm kakaomvanilyam :)
biskuvi cok degil mi ? Form filan da olsa paket urun nihayetinde. Ayni doygunlugu verecek atistirmaliklardan tuketseydin keske. Ceviz gibi cig findik badem gibi. Tatli istegini de tarcinli sut ile asabilirsin. Ya da hurma kuru uzum de gayet yeterli oluyor. Nacizane tavsiyem. Bu kadar biskuvi ile kilo kaybedersin ama saglikli beslenmis olmazsin diye dusunuyorum. Sanirim bugune ozel bir durumdu.
Aksamin gayet guzel olmus bu arada tebrik ederim :super:

Yarin kaldigim yerden devam edicem kizlar, bu gece sapittim iki tabak pilavin uzerine 1 buyuk kase ay cekirdegi yedim. Adetim yaklasiyor diye inanilmaz bir yeme istegim var. Normalde yeme istegimi bastirabiliyorum ama 2-3 gun toplamda 100-200 gram verince motivasyonum dusuyor bazen ve bozuyorum diyeti. Bu gece bunlari yemeseydim yarin 60i gorecektim, simdi 1.5 kg fazla cikiyorum :(

Yarin kaldigim yerden devam edicem kizlar, bu gece sapittim iki tabak pilavin uzerine 1 buyuk kase ay cekirdegi yedim. Adetim yaklasiyor diye inanilmaz bir yeme istegim var. Normalde yeme istegimi bastirabiliyorum ama 2-3 gun toplamda 100-200 gram verince motivasyonum dusuyor bazen ve bozuyorum diyeti. Bu gece bunlari yemeseydim yarin 60i gorecektim, simdi 1.5 kg fazla cikiyorum :KK43:

Sabah azalır o 1.5 kilo:) ya da diğer gün
Ben de kaç gündür ondan tatlı birşeyler yiyorum zaten siskinlik de var
Ama yavaşlatıyor bizi tatlı
cuma 59u görürdük halbuki:KK43:

herkese günaydin üc günlük seyahatten sonra sonunda evime geldim ama dün okadar kacamak yapmistimki bugün tartilma cesareti bulamadim kendimde.bugün cok isim var bulasik camasir temizlik :temizlik:malum son üc gündür iki cocuk ve esim evin altini üstüne getirmisler. sanirim bayagi kalori harcarim:dua:

dün geceki iki tabak pilav ve ay çekirdeği kaçamağım sonrası +500 çıktım bu sabah. sağlam bir kalori kısıtlaması + akşama doğru uzun bir yürüyüş yapıp yarın sabaha 500 gram fazlalıktan kurtulucam inşallah. dün geç saatte bozunca bugün kendimi biraz serbest bırakayım dedim, çok bunalmıştım çünkü diyetten ama canım hiç kaçamak yapmak istemedi, hemen aklım başıma geldi neyse ki, küçük bir fireyle atlatmış oldum :KK48:

selamlar :)

iftar menum;
iki kepce yogurt corbasi
4-5 adet izgara kofte
bir bardak ayran
yesil salata
iki kasik bobrek sote ( esim istedi ben de yerim sifa niyetine)
iki catal gullac ( cok sevmem ama azcik tadimlik )
az karpuz
iftardan sonra sade kahve sade maden suyu
yuruyus yok bugun disaridaydik yoruldum.

Bugun menu cok oldu sanki.. Bunlar planladiklarim belki de bu kadar yiyemem...Yani insallah yiyemem :110:

selamlar :)

iftar menum;
iki kepce yogurt corbasi
4-5 adet izgara kofte
bir bardak ayran
yesil salata
iki kasik bobrek sote ( esim istedi ben de yerim sifa niyetine)
iki catal gullac ( cok sevmem ama azcik tadimlik )
az karpuz
iftardan sonra sade kahve sade maden suyu
yuruyus yok bugun disaridaydik yoruldum.

Bugun menu cok oldu sanki.. Bunlar planladiklarim belki de bu kadar yiyemem...Yani insallah yiyemem :110:
bana normal geldi canım, bir tek güllaçtan emin olamadım kalorisine baktım şimdi, 1 ince diliminin kalorisi 250ymiş, iki çatal herhalde 40-50 kaloriye denk gelir, yenebilir bence. ama sanki yazdıklarının hepsini yiyemezsin gibi geldi bana :)

Back
X