Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

bugün hiç kaçamak yapmadım çok şükür :) sadece yeşil eriği abarttım biraz ama 45 dk yürüyüş yaptım. 2 litre su içtim, yatana kadar 3'e tamamlıcam. bu saatten sonra bir şey yemem ama dayanamayacağım şekilde açlık bastırırsa yoğurt yerim 3-4 kaşık. bugünkü artı 500 gramımdan kurtulmuş olurum yarın inşallah :spor:

Benim de moralim bozulunca kendimi tatlıya vurma gibi bir huyum var malesef:sinirli: Bugün de öyle oldu. Normalde dolma ve ayran 450 kalori kadar edecekti ancak tatlı ile beraber 890 etti:KK43:

Benim de moralim bozulunca kendimi tatlıya vurma gibi bir huyum var malesef:sinirli: Bugün de öyle oldu. Normalde dolma ve ayran 450 kalori kadar edecekti ancak tatlı ile beraber 890 etti:KK43:
Arada oluyor canim, ben de dun tikinip durdum gece yarisi, bugun tuttum bogazimi, sen de yarin hafif gecirirsin dengelersin

bana normal geldi canım, bir tek güllaçtan emin olamadım kalorisine baktım şimdi, 1 ince diliminin kalorisi 250ymiş, iki çatal herhalde 40-50 kaloriye denk gelir, yenebilir bence. ama sanki yazdıklarının hepsini yiyemezsin gibi geldi bana :)
yedim canim yedim bana da yiyemem gibi gelmisti ama :olamaz:
Sanirim ozel gun yaklasiyor biraz daha fazla irade gerek artik..

KIZLARRRR 61.900 oldum ama hastanede işe başladım ve çok yoğunum yazamıyorUm özür dilerim ama bırakmadım devam ediyorum ve arada okuyorum :spor: bu tempoyla daha çok vericemmmö

Hayırlı olsun canım :)

Cogumuz aynı kilo civarındayız su an :) bakalım önce kim 59u görecek

Arada oluyor canim, ben de dun tikinip durdum gece yarisi, bugun tuttum bogazimi, sen de yarin hafif gecirirsin dengelersin

Kesinlikle 2 3 günü cok hafif geçirmeliyim bunun üstüne

Aynen bende de onun da etkisi var
Aynen benimki de yaklasiyor o yuzden goturdum iki tabak pilavi :)) inanilmaz bir aclik bastiriyor regl yaklasirken, sorunsuz atlatiriz insallah, bir kere bozduk bir daha bozmayalim. Yarin tartil bence canim, ben bugun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu gaza geldim yemedim bir sey

Canım ben öyle olunca spora vuruyorum artık :KK48:

Bugünsalon kapalıydı da 2 3 gün aralıksız giderim artık:)

Aynen benimki de yaklasiyor o yuzden goturdum iki tabak pilavi :)) inanilmaz bir aclik bastiriyor regl yaklasirken, sorunsuz atlatiriz insallah, bir kere bozduk bir daha bozmayalim. Yarin tartil bence canim, ben bugun tartida artiyi gorunce cok moralim bozuldu gaza geldim yemedim bir sey

Yarın sabah tartılayım bari:) Gaza geleyim tekrardan

Canım şuanki kilon kaç

61.6ydım dün canım

59u iple cekiyorum resmen :KK49::KK49:
Ben de aynen canim :)) bi de 1.5 hafta sonra erkek arkadasim geliyo o zamana kadar 59.u gorurum diye plan yapmistim ama iki tabak pilav ve 500 gram isi bozdu :)) onu yemesem bugun 60lari gorcektim haftaya da 59u gorebilirdim. Artik hic bozmayalim yaa cok az kaldi disimizi sıkalım

Ben de aynen canim :)) bi de 1.5 hafta sonra erkek arkadasim geliyo o zamana kadar 59.u gorurum diye plan yapmistim ama iki tabak pilav ve 500 gram isi bozdu :)) onu yemesem bugun 60lari gorcektim haftaya da 59u gorebilirdim. Artik hic bozmayalim yaa cok az kaldi disimizi sıkalım

Bozma ihtimalimiz olunca buraya yazalım :)

Back
X